Κέρκυρα: Τι είπε στους αστυνομικούς ο 32χρονος που συνελήφθη για τον βιασμό 14χρονης
Στην Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας κρατείται 32χρονος αλβανικής καταγωγής που φέρεται ότι την παραμονή του Δεκαπενταύγουστου αποπλάνησε και βίασε 14χρονη Βρετανίδα η οποία παραθέριζε σε ξενοδοχείο του νησιού στην περιοχή της Δασιάς.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 32χρονος ο οποίος εργαζόταν στον ξενοδοχείο που έγινε το συμβάν συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης έπειτα από καταγγελία της 14χρονης ότι την αποπλάνησε και τη βίασε.
Ο συλληφθείς, που σύμφωνα με την αστυνομία βρίσκεται στην Ελλάδα χωρίς να έχει άδεια παραμονής, φέρεται να ομολόγησε ότι συνευρέθη ερωτικά με τη 14χρονη αλλά ότι αυτό έγινε με τη θέλησή της, όπως δήλωσε στην Ασφάλεια Κέρκυρας.
Τη Δευτέρα αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή.
ΕΛΛΑΔΑ
Ξεκινά η δίκη για τον θάνατο του τρίχρονου Άγγελου που κακοποιήθηκε από τη μητέρα και τον σύντροφό της
08:35
ΚΟΣΜΟΣ
New York Times: Η φωτιά στο αεροπλανοφόρο Gerald R. Ford έκαιγε για πάνω από 30 ώρες - Εκατοντάδες ναύτες κοιμούνταν στα πατώματα
08:34
ΚΟΣΜΟΣ
LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ: «Οι ΗΠΑ θα αντιμετωπίσουν νέο Βιετνάμ» απειλεί το Ιράν - Νέο «κύμα» επιθέσεων σε Τεχεράνη και Λίβανο - «Βλέπει» τα 100 δολάρια το πετρέλαιο
08:22
ΕΛΛΑΔΑ
Με επισκληρίδιο αιμάτωμα νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του «Αγία Σοφία» ο 14χρονος που έπεσε από πατίνι (vid)
08:18
ΚΟΣΜΟΣ