Ξεσπά ο πατέρας της 8χρονης Αλεξίας και ζητά αυστηρότερο νόμο για τους άσκοπους πυροβολισμούς
Αυστηρότερο νομοθετικό πλαίσιο για όσους πυροβολούν ασκόπως ζήτησε ο πατέρας της 8χρονης Αλεξίας, η οποία τραυματίστηκε σοβαρά στη αυλή του σπιτιού της από αδέσποτη σφαίρα την Κυριακή του Πάσχα.
Ο κ. Λουκάς Σαμαρτζής, μιλώντας στον ΑΝΤ1, εξέφρασε την οργή του τονίζοντας πως «πρέπει να παρέμβει το κράτος και να αλλάξει το νόμο και όποιος πυροβολεί να μπαίνει αμέσως φυλακή, για να μην το κάνει πάλι άνθρωπος».
«Αμέσως αφέθηκε ελεύθερος χωρίς όρους, χωρίς τίποτα», είπε για τον άνθρωπο που πυροβόλησε και υπογράμμισε πως «δεν είναι αμέλεια. Όταν παίρνει κάποιος πιστόλι, κάπου θα πάει η σφαίρα».
Ο ίδιος μίλησε με σκληρά λόγια για τον υπεύθυνο της τραγωδίας, τονίζοντας πως «μας διέλυσε το σπίτι. Ο κάθε ανεγκέφαλος, παίρνει ένα όπλο και σκοτώνει τα όνειρα ενός παιδιού».
Τέλος, αναφερόμενος στην κατάσταση υγείας του παιδιού του σημείωσε πως είναι λίγο καλύτερα και πλέον η οικογένεια περιμένει να «τελειώσει τη θεραπεία για να πάμε σε κέντρο αποκατάστασης».
Φάμελλος: Οι αγρότες χρειάζονται εξειδικευμένη και άμεση εξυπηρέτηση και καθοδήγηση
15:28
Η Μόσχα προετοιμάζεται για επαφές με τις ΗΠΑ για την Ουκρανία, σύμφωνα το Κρεμλίνο
15:26Νίκος Χαρδαλιάς: «Ο αττικός αμπελώνας είναι κρίκος της ταυτότητάς μας»
15:25
Δίκη Βαλυράκη: Αναγνώρισε τους δύο κατηγορούμενους ο αυτόπτης μάρτυρας
15:20