ΕΛΛΑΔΑ

Εξιχνιάστηκε δολοφονία 67χρονης στα Καμίνια

Εξιχνιάστηκε δολοφονία 67χρονης στα Καμίνια
Εξιχνίαση φόνου 67χρονης στα Καμίνια ΑΜΠΕ

Στην εξιχνίαση της δολοφονίας 67χρονης γυναίκας στα Καμίνια κατέληξε η έρευνα της Αστυνομίας, σύμφωνα με την οποία δράστης είναι ο 76χρονος σύζυγος της άτυχης γυναίκας.

Η σορός της 67χρονης είχε εντοπισθεί στο πλυσταριό της κατοικίας της στα Καμίνια. Στον κύκλο υπόπτων είχε συμπεριληφθεί από την πρώτη στιγμή ο 76χρονος πρώην σύζυγός της, ο οποίος σύμφωνα με τα ευρήματα της αστυνομίας είχε σκάψει τούνελ, κάτω από την περίφραξη για να προσεγγίσει το σπίτι στο οποίο ζούσε, την αιφνιδίασε και τη δολοφόνησε

Η σορός του άνδρα, σε προχωρημένη σήψη, η οποία εντοπίσθηκε στις 9 Σεπτεμβρίου στην Κύμη Ευβοίας, ταυτοποιήθηκε ενώ ένα σημείωμα το οποίο βρέθηκε στο χώρο, αιτιολογούσε τους λόγους για τους οποίους διέπραξε το έγκλημα και τον οδήγησαν στην αυτοχειρία. Κατά πάσα πιθανότητα, ο 76χρονος αυτοπυροβολήθηκε, καθώς στο χέρι του εντοπίστηκε ένα μονόκαννο όπλο.

Κατά την Αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 76χρονος δράστης και αυτόχειρας, είχε προσχεδιάσει με λεπτομέρεια τη δολοφονία της πρώην συζύγου του και γι αυτό το λόγο είχε διανοίξει το υπόγειο τούνελ από την κατοικία του, ώστε να βρεθεί στην κατοικία της 67χρονης χωρίς να γίνει αντιληπτός.

Η δικογραφία υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιώς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ