Κρήτη: Απείλησε ξενοδοχείο με μήνυση γιατί την ενοχλούσαν τα... τζιτζίκια
Διδακτικό υπήρξε το ταξίδι μίας Βρετανίδας τουρίστριας στην Κρήτη, καθώς ανακάλυψε τα… τζιτζίκια και τις χάρες τους. Βέβαια, η «γνωριμία» δεν την ενθουσίασε ιδιαιτέρως και έφτασε στο σημείο να απείλησε με μήνυση το ξενοδοχείο όπου διέμενε.
Η τουρίστρια βρισκόταν σε κατάλυμα στο Ηράκλειο και δεν μπορούσε να καταλάβει από πού προερχόταν ο θόρυβος που άκουγε συνεχώς, αναφέρει το e-kriti, επικαλούμενο πληροφορίες που έγιναν γνωστές μέσω του Ράδιο Κρήτη.
Παραπονέθηκε στο ξενοδοχείο για τη φασαρία που, όπως είπε, διαρκούσε από πρωί έως αργά το βράδυ και κορυφωνόταν το μεσημέρι, όταν και ήθελε να ξεκουραστεί.
Οι υπεύθυνοι της εξήγησαν ότι πρόκειται για τζιτζίκια, ένα έντομο που δεν είχε ξανασυναντήσει με συνέπεια να μην γνωρίζει τον θόρυβο που κάνει.
Παρά τις «συστάσεις» με το εντόμο, η τουρίστρια δεν άλλαξε στάση και ζήτησε από το ξενοδοχείο να της αλλάξει δωμάτιο προκειμένου να απομακρυνθεί όσο το δυνατόν περισσότερο από τον θόρυβο των τζιτζικιών.
Κατά κύματα η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα: Ουρές χιλιομέτρων στα διόδια Ελευσίνας (vid)
17:52
Η Ρωσία εκκενώνει το προσωπικό από το πυρηνικό εργοστάσιο Μπουσέρ του Ιράν
17:40
Τραμπ για αποκλεισμό λιμανιών: Όποιο ιρανικό πλοίο πλησιάσει, θα χτυπηθεί
17:30
Υπέρ του Πάπα ο Πεζεσκιάν στη διαμάχη του με τον Τραμπ: «Καταδικάζω την προσβολή»
17:24