Φωτιά στον Ασπρόπυργο: Δύο τραυματίες πυροσβέστες - Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Δύο πυροσβέστες τραυματίστηκαν ελαφρά, όταν το όχημα στο οποίο επέβαιναν ανατράπηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στην 5η έξοδο της λεωφόρου ΝΑΤΟ. Οι πυροσβέστες, που κατευθύνονταν προς την περιφερειακή του Αιγάλεω για την πυρκαγιά που είναι σε εξέλιξη στο σημείο, διακομίστηκαν για προληπτικούς λόγους σε νοσοκομείο.
Από την πυρκαγιά, σύμφωνα με ενημέρωση της Πυροσβεστικής, δεν ελλοχεύει κίνδυνος για κατοικημένη περιοχή.
Στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν συνολικά 35 πυροσβέστες με 15 οχήματα, μια ομάδα πεζοπόρου τμήματος και 2 ελικόπτερα.
Παράλληλα, λόγω της πυρκαγιάς στην περιοχή, η αστυνομία διέκοψε την κυκλοφορία των οχημάτων στην περιφερειακή Αιγάλεω, ενώ η κυκλοφορία εκτρέπεται στη διασταύρωση με τη λεωφόρο ΝΑΤΟ και στην εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου, στο ύψος των διυλιστηρίων.
Τσικνοπέμπτη και Καθαρά Δευτέρα: Πότε πέφτουν - Αναλυτικά οι αργίες 2026
06:00
Συντάξεις Μαρτίου: Πότε θα καταβληθούν στους δικαιούχους - Αναλυτικά οι ημερομηνίες
05:00
Πρόγραμμα «Ανακαινίζω»: Στην τελική ευθεία - Όλα όσα πρέπει να ξέρετε
04:00
Χειμερινές εκπτώσεις: Πότε λήγουν και τι πρέπει να προσέχουν οι καταναλωτές
03:00