Θεσσαλονίκη: Άγριος ξυλοδαρμός σεκιουριτά μεταφορικής εταιρείας από διαρρήκτες
Σοβαρά τραυματισμένος νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο ο φύλακας μεταφορικής εταιρείας στη Θεσσαλονίκη, μετά από τον άγριο ξυλοδαρμό του με λοστούς από διαρρήκτες.
Πέντε άγνωστοι άνδρες παραβίασαν τα παράθυρα και τις πόρτες της εταιρείας, αφού πρώτα ξυλοκόπησαν άγρια τον υπεύθυνο ασφαλείας που φρουρούσε τον χώρο.
Οι δράστες προκάλεσαν καταστροφές στο εσωτερικό των γραφείων και αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό και ηλεκτρονικούς υπολογιστές.
Η αστυνομία αναζητά τα ίχνη τους, έχοντας στη διάθεσή της οπτικοακουτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, ενώ έχουν συλλέξει και δαχτυλικά αποτυπώματα, καθώς οι δράστες φέρονται να αφαίρεσαν τα γάντια τους, σύμφωνα με το seleo.gr.
«Τα χτυπήματα στον εργαζόμενο – νυχτοφύλακα ήταν επαγγελματικά», σύμφωνα με όσα λέει ο Ζήσης Ντελόπουλος στο TheNewspaper.gr, ιδιοκτήτης της μεταφορικής εταιρείας στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης.
«Το πρώτο μέλημά μου είναι ο άνθρωπος. Να ζήσει, να γίνει καλά, μόνο αυτό με ενδιαφέφει. Το χρηματικό ποσό που έκλεψαν δεν ήταν μεγάλο και αξιόλογο. Προέχει πάντα η ανθρώπινη ζωή», λέει ο κ. Ντελόπουλος.
Κόουλ Άλεν: Από gamer σε κατηγορούμενος για απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ - Οι αναρτήσεις, οι θεωρίες συνωμοσίας και το ψευδώνυμο
09:36
UNICEF: Το Αφγανιστάν αντιμέτωπο με την απώλεια 25.000 γυναικών υγειονομικών και εκπαιδευτικών
09:36
Επεισόδιο μεταξύ οδηγών στην Κίσσαμο: Ηλικιωμένος βγήκε από όχημα και απείλησε με όπλο 27χρονο
09:31
Τα επόμενα πλάνα ανάπτυξης της Uni Systems και η μεταβολή στρατηγικής του ομίλου Quest
09:30