Θρήνος στο Αίγιο: Στον εισαγγελέα ο οδηγός - Πώς συνέβη η τραγωδία
Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα, Δευτέρα, ο 28χρονος οδηγός αυτοκινήτου, το οποίο το απόγευμα της Κυριακής παρέσυρε και σκότωσε μια ηλικιωμένη κι ένα μικρό παιδί, στην περιοχή των Καμαρών στο Αίγιο.
Η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη από το τραγικό περιστατικό που συνέβη όταν ο οδηγός, ερχόμενος από το Λαμπίρι, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του στην προσπάθειά του να προσπεράσει προπορευόμενο όχημα.
Το αποτέλεσμα ήταν να ανέβει το πεζοδρόμιο και να παρασύρει την γιαγιά και τον εγγονό της, που είχαν βγει βόλτα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του protionline.gr, ο οδηγός φέρεται να έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα. Μετά το τραγικό περιστατικό, ο οδηγός δεν σταμάτησε για να παρέχει τις πρώτες βοήθειες στα θύματά του, αλλά τράπηκε σε φυγή.
Αργότερα, εντοπίστηκε από την ΕΛ.ΑΣ. και συνελήφθη, ενώ στην προσπάθειά του να διαφύγει έπεσε στη θάλασσα.
Τα θύματα μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.
Υψηλές θερμοκρασίες και έντονες βροχοπτώσεις πλήττουν τη Γερμανία - Στο «κόκκινο» ο υδράργυρος
12:46
Γαλλία προς Ισραήλ: «Το Τελ Αβίβ οφείλει να σεβαστεί την συμφωνία με το Ιράν»
12:45
Προφυλακισμένοι οι ηθικοί αυτουργοί της έκρηξης της βόμβας στα Βορίζια - Τα νέα στοιχεία
12:42
1566: Πάνω από 3,3 εκατ. εξυπηρετήσεις πολιτών μέσα σε 11 μήνες λειτουργίας
12:27