ΕΛΛΑΔΑ

Με δικό του περίπτερο στη ΔΕΘ το Ελληνο-Ινδικό Επιμελητήριο Ελλάδας

Με δικό του περίπτερο στη ΔΕΘ το Ελληνο-Ινδικό Επιμελητήριο Ελλάδας

Σημαντικές συναντήσεις  πραγματοποίησαν στη Θεσσαλονίκη ενόψει των εγκαινίων της 84ης ΔΕΘ από τον πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη στις 7 Σεπτεμβρίου 2019, ο πρόεδρος του Ελληνο- Ινδικού Επιμελητηρίου Ελλάδας κ. Γιάννης Παπακωνσταντίνου και ο αντιπρόεδρος κ. Άγγελος Τσαβδάρης.

Συγκεκριμένα, η νεοεκλεγείσα διοίκηση του Ελληνο-Ινδικού Επιμελητηρίου συναντήθηκε διαδοχικά με τον νέο δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Κώστα Ζέρβα καθώς και με την διοίκηση της HELLEXPO ΑΕ.

Η συνάντηση με το νέο δήμαρχο της Θεσσαλονίκης κ. Κώστα Ζέρβα ήταν από τις πρώτες που έγιναν μετά την ορκωμοσία του που αποδεικνύει το έμπρακτο ενδιαφέρον του Δημάρχου αφού η Ινδία φέτος είναι η τιμώμενη χώρα στη ΔΕΘ.

Κατά τη συνάντηση των δύο πλευρών συζητήθηκαν οι δραστηριότητες που αναπτύσσει το Ελληνο-Ινδικό Επιμελητήριο, η ενημέρωση γύρω από τους σκοπούς της ίδρυσής του αλλά και οι τρόποι προσέλκυσης τουριστών από την Ινδία λόγω του ιδιαίτερου αρχαιολογικού ενδιαφέροντος της περιοχής της Θεσσαλονίκης. Ταυτόχρονα εξετάστηκε η δυνατότητα αδελφοποίησης της Θεσσαλονίκης με αντίστοιχη Ινδική πόλη καθώς επίσης η συμμετοχή και η υποστήριξη του Δήμου Θεσσαλονίκης στις προγραμματισμένες εκδηλώσεις του επιμελητηρίου.

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος και αντιπρόεδρος του επιμελητηρίου επισκέφθηκαν τα γραφεία της ΔΕΘ και είχαν συνάντηση με τη διοίκηση της HELLEXPO ΑΕ.

69990982 497622180784361 8075515711734153216 n

Οι κ.κ. Γιάννης Παπακωνσταντίνου και Άγγελος Τσαβδάρης είχαν μια πολύ καλή συνεργασία με τον διευθύνοντα σύμβουλο της HELLEXPO κ. Κυριάκο Ποζρικίδη και τον κ. Αλέξη Τσαξιρλή αναπληρωτή Γ. Διευθυντή.

Το αντικείμενο της συζήτησης ήταν η συνεργασία και η εγγραφή μέλους της HELLEXPO ΑΕ στο Ελληνο-Ινδικό Επιμελητήριο καθώς και η παρουσία του επιμελητηρίου με περίπτερο στο χώρο της ΔΕΘ όλες τις ημέρες της έκθεσης.

Σε όλες τις συναντήσεις με τους φορείς της Θεσσαλονίκης τα μέλη της διοίκησης του Επιμελητηρίου συνόδευε ο νομικός σύμβουλος κ. Παύλος Δημητριάδης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ