Fake news o «βιασμός» παρουσιαστή στις Σπέτσες
«Σούσουρο» προκάλεσαν στην εγχώρια σόουμπιζ δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για βιασμό γνωστού παρουσιαστή και δημοσιογράφου σε δημοφιλή παραλία των Σπετσών.
Παρόλα αυτά, όπως αποδεικνύεται, πρόκειται για fake news, καθώς ουδέποτε καταγγέλθηκε περιστατικό βιασμού στην αστυνομία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν επιβεβαιώνεται κανένας βιασμός -ομαδικός ή μη- ούτε το υποτιθέμενο θύμα προχώρησε σε καταγγελία βιασμού.
Πριν από μερικές ημέρες, η εφημερίδα Espresso, επικαλούμενη τοπικά μέσα, έγραψε πως το περιστατικό έλαβε χώρα το βράδυ της περασμένης Τετάρτης στην παραλία Αγίας Μαρίνας.
Μάλιστα, μετέδωσε πληροφορίες ότι το θύμα έδειχνε να είναι σε κατάσταση σοκ και πως δεν ανταποκρινόταν στις ερωτήσεις των Λιμενικών.
ΚΟΣΜΟΣ
Τουλάχιστον τέσσερις νεκροί σε νέο πλήγμα των ΗΠΑ εναντίον σκάφους στον Ειρηνικό (vid)
08:26
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
Η Ford αλλάζει σελίδα στην Ευρώπη
08:20
ΚΟΣΜΟΣ
Τσεχία: Επανέρχεται στη πρωθυπουργία ο Μπάμπις - Δεσμεύση για μεταβίβαση επιχειρηματικών συμφερόντων
08:20
ΕΛΛΑΔΑ
Κυκλοφοριακό κομφούζιο στους δρόμους – Μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων στον Κηφισό
08:18
ΚΟΣΜΟΣ