Fake news o «βιασμός» παρουσιαστή στις Σπέτσες
«Σούσουρο» προκάλεσαν στην εγχώρια σόουμπιζ δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για βιασμό γνωστού παρουσιαστή και δημοσιογράφου σε δημοφιλή παραλία των Σπετσών.
Παρόλα αυτά, όπως αποδεικνύεται, πρόκειται για fake news, καθώς ουδέποτε καταγγέλθηκε περιστατικό βιασμού στην αστυνομία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν επιβεβαιώνεται κανένας βιασμός -ομαδικός ή μη- ούτε το υποτιθέμενο θύμα προχώρησε σε καταγγελία βιασμού.
Πριν από μερικές ημέρες, η εφημερίδα Espresso, επικαλούμενη τοπικά μέσα, έγραψε πως το περιστατικό έλαβε χώρα το βράδυ της περασμένης Τετάρτης στην παραλία Αγίας Μαρίνας.
Μάλιστα, μετέδωσε πληροφορίες ότι το θύμα έδειχνε να είναι σε κατάσταση σοκ και πως δεν ανταποκρινόταν στις ερωτήσεις των Λιμενικών.
ΕΛΛΑΔΑ
Πάνω από 40 πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο σε όλη τη χώρα
19:10
ΚΟΣΜΟΣ
Κοστούμι, πισίνα... βουτιά: Ο Μαμντάνι εγκαινίασε την έναρξη του καλοκαιριού στη Νέα Υόρκη
18:59
ΚΟΣΜΟΣ
«Να συλληφθούν για εγκλήματα πολέμου»: Νέο μήνυμα Χαμενεΐ κατά ΗΠΑ και Ισραήλ
18:47
ΚΟΣΜΟΣ
Πούτιν: Δεχόμαστε επίθεση από τη Δύση - Η Ρωσία μπορεί να είναι μόνο ισχυρή και ανεξάρτητη
18:35
ΚΟΣΜΟΣ