Θεσσαλονίκη: Ποδοσφαιρικό τέρμα έπεσε πάνω σε 9χρονο
Στιγμές αγωνίας έζησε ένα 9χρονο αγόρι όταν έπεσαν πάνω του τα γκολπόστ σε ποδοσφαιρική αλάνα στην περιοχή της Περαίας, ανατολικά της Θεσσαλονίκης.
Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι την ώρα που το αγοράκι έπαιζε στο γηπεδάκι.
Όπως έγινε γνωστό, υπό συνθήκες που ερευνώνται, το τέρμα αποκολλήθηκε κι έπεσε πάνω στο 9χρονο, με συνέπεια να χτυπήσει την πλάτη του. Το ανήλικο μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης, όπου μετά την εξέτασή του από γιατρούς αποχώρησε.
Για το συμβάν διεξάγεται προανάκριση από το ΑΤ Θερμαϊκού, ενώ ενημερώθηκε κι ο αρμόδιος εισαγγελέας πλημμελειοδικών που έδωσε εντολή να του υποβληθεί η δικογραφία μόλις αυτή ολοκληρωθεί.
SPONSORED
CULTURE
Eurovision 2026: Η ώρα της Ελλάδας – Πότε τραγουδά ο Ακύλας και το πρόγραμμα
12:07
ΔΙΕΘΝΗ
Lufthansa: Στα 1,7 δισ. ευρώ το επιπλέον κόστος στα καύσιμα λόγω πολέμου
11:59
ΚΟΣΜΟΣ
ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΤΕΧΕΡΑΝΗ: Για «νίκη» μιλά το Ιράν μετά το «πάγωμα» της «Επιχείρησης Ελευθερία» στο Ορμούζ: «Ναι μόνο σε δίκαιη και ολοκληρωμένη συμφωνία»
11:58
ΚΟΣΜΟΣ
Η Βόρεια Κορέα κατήργησε από το Σύνταγμά της τις αναφορές στην επανένωση της κορεατικής χερσονήσου
11:57
ΕΛΛΑΔΑ