Αχαΐα: Απίστευτη ληστεία με λεία πάνω από 120.000 ευρώ - Ντυμένος παπάς ο ένας δράστης
Χωρίς αποτέλεσμα είναι οι μέχρι ώρας έρευνες της αστυνομίας, που προσπαθούν να εντοπίσουν δύο άτομα τα οποία αργά το μεσημέρι λήστεψαν υποκατάστημα τράπεζας στην ορεινή Ερυμάνθεια Αχαΐας, με λεία μεγαλύτερη από 120.000 ευρώ.
Σύμφωνα με τα ως τώρα στοιχεία που έχει στην διάθεσή της η αστυνομία, οι δύο δράστες, οπλισμένοι με καλάσνικοφ, εισέβαλλαν στο κατάστημα που λειτουργεί μόλις δύο ημέρες την εβδομάδα και κατάφεραν να φύγουν με λεία που ξεπερνά τα 120.000 ευρώ.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο ένας εκ των δύο δραστών είχε ντυθεί παπάς ενώ ο δεύτερος είχε καλυμμένο το πρόσωπο του με κουκούλα. Η ώρα που κτύπησαν οι ληστές αλλά και το γεγονός ότι σήμερα στην τράπεζα υπήρχε σημαντικό χρηματικό ποσό λόγω πληρωμής συντάξεων, οδηγεί τους αστυνομικούς στο συμπέρασμα ότι οι δράστες ήταν επαγγελματίες, καλά οργανωμένοι και πληροφορημένοι.
Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι οι δύο δράστες είχαν τουλάχιστον ακόμη ένα συνεργό.
Φωτιά σε υπαίθριο αμαξοστάσιο στον Πειραιά - Υλικές ζημιές σε τρία οχήματα
07:23
Αεροπορικές: Επιστρέφει μέχρι νεοτέρας η σύνδεση Αθήνας με Μέση Ανατολή – Ποιες εταιρίες πετάνε πού
07:14
Απειλές και κατηγορίες για καταπάτηση της εκεχειρίας από ΗΠΑ και Ιράν λίγο πριν τις συνομιλίες
07:05
Καιρός Μ. Παρασκευής: Αυξημένες νεφώσεις και τοπικές βροχές - Άνεμοι έως 6 μποφόρ στο Αιγαίο
07:00