ΕΛΛΑΔΑ

Λίνα Κοεμτζή: Σκληρό κύκλωμα εκβιαστών «βλέπει» πίσω από την αυτοκτονία πρώην εργοδότης της

Λίνα Κοεμτζή: Σκληρό κύκλωμα εκβιαστών «βλέπει» πίσω από την αυτοκτονία πρώην εργοδότης της
Facebook

Ένα σκληρό κύκλωμα εκβιαστών είναι πίσω από την αυτοκτονία της φοιτήτριας Λίνας Κοεμτζή, όπως καταγγέλλει πρώην εργοδότης της νεαρής, που τονίζει ότι είχε δεχθεί απειλές από το κύκλωμα.

«Διατηρούσα ναυτιλιακή εταιρεία στη Θεσσαλονίκη όπου εργαζόταν η Λίνα και άλλες δύο κοπέλες ως υπάλληλοι γραφείου», σημείωσε, μιλώντας στην Real News, και τόνισε πως «κάποια μέρα με πήραν τηλέφωνο και ένας κύριος μού ζήτησε να απολύσω τα κορίτσια γιατί δουλεύουν γι’ αυτόν».

Όπως σημείωσε ο ίδιος, αρνήθηκε να υποκύψει στις απειλές λέγοντας στον άγνωστο πως δεν θα διώξει τις νεαρές και τότε εκείνος, όπως χαρακτηριστικά καταγγέλλει, του είπε:

«Με απείλησε ότι θα με κλείσει φυλακή και θα με εξαφάνιζε αν τις κρατήσω».

Ο πρώην εργοδότης της νεαρής, γνωστοποίησε πως δεν είναι ο μόνος επιχειρηματίας που έχει δεχθεί απειλές από το ίδιο κύκλωμα, ενώ δηλώνει έτοιμος να καταθέσει στις Αρχές τα όσα γνωρίζει:

«Θα πάω να καταθέσω στον ανακριτή και θα πω όσα γνωρίζω για τον τρόπο δράσης του κυκλώματος. Δεν έχω πρόβλημα να καταθέσω στην Αθήνα ή όπου άλλου μου υποδείξουν οι Αρχές εκτός από τη Θεσσαλονίκη».

Την ίδια ώρα, η μητέρα της Λίνας Κοεμτζή κάνει έκκληση σε μία από τις φίλες της, με την οποία εργάζονταν μαζί στην ίδια επιχείρηση και πλέον έχει μετακομίσει στο Λονδίνο, να πει στις Αρχές όλα όσα γνωρίζει για την υπόθεση.

«Να πει ό,τι ξέρει, να μην το κρατήσει μέσα της».



ΔΗΜΟΦΙΛΗ