Θεσσαλονίκη: Τροχαίο δυστύχημα με δύο νεκρούς στην Πολίχνη
Δύο νεαροί έχασαν τη ζωή τους χθες, Κυριακή, το βράδυ στην περιοχή της Πολίχνης στη Θεσσαλονίκη όταν η μοτοσικλέτα, στην οποία επέβαιναν προσέκρουσε σε κράσπεδο πεζοδρομίου.
Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην οδό Ολυμπιονίκου Καρυπίδη και θύματα είναι δύο άνδρες 26 και 21 ετών.
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο οδηγός της μηχανής, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, έχασε τον έλεγχο του οχήματος και προσέκρουσε στο κράσπεδο. Από την πρόσκρουση βρήκε ακαριαίο θάνατο ο 26χρονος συνεπιβάτης.
Ο οδηγός διασωληνώθηκε από τους διασώστες του ΕΚΑΒ και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο "ΑΧΕΠΑ" της Θεσσαλονίκης, ωστόσο υπέκυψε στα τραύματά του.
Τα ακριβή αίτια του τροχαίου δυστυχήματος διερευνά η Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.
Ένας ακόμη νέος άντρας, οδηγός δικύκλου τραυματίστηκε σοβαρά χθες στις 23:00 στην περιοχή της Ασπροβάλτας, όταν η μοτοσικλέτα εξετράπη της πορείας της.
Ο 27χρονος οδηγός της μηχανής διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο "Γ.Γεννηματάς".
Financial Times: Μείωση δασμών σε προϊόντα χάλυβα και αλουμινίου σχεδιάζει ο Τραμπ
08:20
Μηνύσεις, μηνύματα και... robe de chambre: Νέο «επεισόδιο» στην κόντρα Γεωργιάδη - Κωνσταντοπούλου
08:07
Σε πλήρη εφαρμογή από τη Δευτέρα το «ΕΡΓΑΝΗ ΙΙ» – Τα ωφέλη για επιχειρήσεις και εργαζόμενους
08:04
Η «επόμενη μέρα» μετά τη συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν
07:55