ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στο Αίγιο: Θετικό το αλκοτέστ στον 28χρονο που σκότωσε γιαγιά και εγγονάκι

Τραγωδία στο Αίγιο: Θετικό το αλκοτέστ στον 28χρονο που σκότωσε γιαγιά και εγγονάκι
ΙΝΤΙΜΕ

Θετικό ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες του patrastimes.gr, το δείγμα του αλκοτέστ που έγινε στον 28χρονο οδηγό του αυτοκινήτου, ο οποίος σκότωσε και εγκατέλειψε μια ηλικιωμένη και το ενός έτους εγγονάκι της στις Καμάρες Αιγίου.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστό το ακριβές ποσοστό αλκοόλ στο αίμα του νεαρού οδηγού.

Υπενθυμίζεται ότι ο 28χρονος μετά το τραγικό δυστύχημα τράπηκε σε φυγή, ωστόσο εντοπίστηκε λίγο αργότερα σε θαλάσσια περιοχή κοντά στον τόπο του συμβάντος. Σύμφωνα με τους συνηγόρους του, δεν εγκατέλειψε τα θύματα του, αλλά έφυγε από τον τόπο της τραγωδίας με σκοπό να αυτοκτονήσει.

Ακόμη, οι δικηγόροι του, που έχουν καλέσει τους συγγενείς των θυμάτων σε συζητήσεις για εξωδικαστικό συμβιβασμό, αναφέρουν ότι ο 28χρονος νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική.

Όπως έκαναν οι ίδιοι γνωστό, το Πολεμικό Ναυτικό, στέλεχος του οποίου είναι ο 28χρονος, διέκοψε την θητεία του για διάστημα 6 μηνών.

Σοκάρουν οι μαρτυρίες

Σοκαριστικές μαρτυρίες αποκαλύπτουν στην «Real news» ότι ο 28χρονος οδηγός που παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα μια 67χρονη γυναίκα και τον εγγονό της στο Αίγιο, πριν από επτά ημέρες, λίγο έλειψε να χτυπήσει άλλα δύο άτομα που βρέθηκαν στον δρόμο του.

Ακόμη και την ημέρα που συνέβη η τραγωδία, παρ'ολίγον να χτυπήσει έναν ακόμα άνθρωπο και συγκεκριμένα ένα 12χρονο κοριτσάκι που ανέβαινε από τη θάλασσα με κατεύθυνση το σπίτι της.

«Η ζωή του ήταν αυτό το αυτοκίνητο. Τι να πω. Παραθεριστής είμαι εδώ, αλλά δεν έχω ξαναδεί τέτοια συμπεριφορά», λέει γείτονάς του, ιδιοκτήτης εξοχικού, παράπλευρου με το σπίτι της οικογένειας του 28χρονου. Μετά την τραγωδία, τα στόματα άνοιξαν. Ο θείος του του νηπίου των 14 μηνών, μιλώντας στη RealNews, δήλωσε πως «ο δράστης πριν από το μοιραίο συμβάν και ενώ έφευγε από την περιοχή της Παναγοπούλας, όπου διασκέδαζε με την 20χρονη φίλη του σε παραλιακό μπαρ, λίγο έλειψε να παρασύρει οδηγό δικύκλου».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ