Υπόθεση Τοπαλούδη: Παραπέμπονται σε δίκη οι κατηγορούμενοι
Με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρόδου, παραπέμπονται σε δίκη οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη.
Ειδικότερα, το δικαστικό συμβούλιο υιοθέτησε αυτούσια την εισήγηση του Αντεισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, που χειρίστηκε την υπόθεση, παρατείνοντας την κράτηση των δύο κατηγορουμένων, τουλάχιστον μέχρι τις 4 Δεκεμβρίου.
Υπάρχει πιθανότητα νέας παράτασης έως ότου προσδιοριστεί η δίκη, ενώ σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατική» ο 21χρονος Ροδίτης και ο 20χρονος Αλβανός θα βρεθούν ενώπιον του Μικτού ορκωτού Δικαστηρίου της Περιφέρειας, του Εφετείου Δωδεκανήσου.
Στο βούλευμα - καταπέλτη, που περιγράφει τις τελευταίες μαρτυρικές στιγμές της Ελένης, οι δύο νεαροί φέρονται να είχαν προαποφασίσει να βιάσουν και να σκοτώσουν την Ελένη, προκειμένου να της κλείσουν το στόμα, ώστε να μην τους καταγγείλει.
Μητσοτάκης για δωρεά Χατζηιωάννου στο ΕΣΥ: Επιπλέον 1.500 ευρώ καθαρά σε 80 γιατρούς
14:26
Σε συντονισμό Γαλλία, Ελλάδα και Ιταλία για αποστολή στρατιωτικών μέσων σε Κύπρο και Ανατολική Μεσόγειο
14:19
Οι Φρουροί της Επανάστασης λένε ότι στοχοθέτησαν με πυραύλους το ισραηλινό αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν
14:11
Θεοδωρικάκος: Δεν θα επιτρέψουμε κερδοσκοπικά παιχνίδια σε ενέργεια και καύσιμα
14:05