Έκλεισαν συμβολικά το δρόμο οι αγρότες στον Προμαχώνα
Σε συμβολικό αποκλεισμό του δρόμου μπροστά από το τελωνείο του Προμαχώνα προχώρησαν οι Σερραίοι αγρότες και κτηνοτρόφοι, αντιδρώντας στα μέτρα της Κυβέρνησης.
Ο δρόμος έκλεισε για δέκα λεπτά, χωρίς να σημειωθούν ιδιαίτερα προβλήματα, μιας και η κίνηση δεν ήταν και πολύ μεγάλη εκείνη την ώρα.
Άνδρες και γυναίκες της Τροχαίας ήταν εκεί και οι αγρότες έστειλαν το μήνυμα πως μονο με τον πρωθυπουργό θέλουν να μιλήσουν για το πρόβλημα τους.
Μπλόκο στα Κερδύλλια
Αυριο έχει οριστεί στις 12 το ραντεβού των αγροτών και στα Κερδύλλια, στο νότιο τμήμα του νομού. Οι αγρότες ετοιμάζουν κινητοποίηση, που δεν θα έχει σχέση με τις προηγούμενες, μιας και οι συμμετέχοντες θα προέρχονται από πολλές περιοχές της Βόρειας Ελλάδας.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΥΡΙΖΑ για Συνταγματική Αναθεώρηση: «Πλυντήριο» των κυβερνητικών σκοπιμοτήτων και επιδιώξεων
18:41
ΚΟΣΜΟΣ
Νορβηγία: Συνελήφθη ο γιος της διαδόχου πριγκίπισσας με βαριές κατηγορίες
18:35
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Άννα Διαμαντοπούλου: «8 σημεία στα οποία όλοι συμφωνούμε στο ΠΑΣΟΚ»
18:28
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ Η ΑΠΟΛΥΣΗ: Συνταγματική αναθεώρηση: Στο τραπέζι η άρση μονιμότητας των δημοσίων υπαλλήλων - Τι ισχύει σήμερα
18:20
ΠΟΛΙΤΙΚΗ