ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία λούνα παρκ: Εργάζεται κανονικά ο χειριστής του μοιραίου παιχνιδιού

Τραγωδία λούνα παρκ: Εργάζεται κανονικά ο χειριστής του μοιραίου παιχνιδιού
ΙΝΤΙΜΕ/ΚΥΔΩΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Κανονικά συνεχίζει να εργάζεται ο 27χρονος χειριστής του μοιραίου παιχνιδιού από το οποίο έχασε τη ζωή της η 14χρονη στο λούνα παρκ στον Αλμυρό Βόλου.

Η πραγματογνωμοσύνη στο «χαλί» αναμένεται να πραγματοποιηθεί το επόμενο διάστημα και η εισαγγελία Βόλου θα αποφασίσει αν θα ασκηθεί ποινική δίωξη για την τραγωδία.

Πρώτα, όμως, θα πρέπει να ολοκληρωθεί το πόρισμα των ειδικών που θα ελέγξουν το μοιραίο παιχνίδι στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας.

Οι τρεις πραγματογνώμονες και ο τεχνικός σύμβουλος της ιδιοκτήτριας που θα πραγματοποιήσουν τον έλεγχο ορίστηκαν μετά από εισαγγελική εντολή.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία αυτή, ο 27χρονος χειριστής από το Μπαγκλαντές οργώνει την επαρχία με το λούνα παρκ. Την Πέμπτη ήταν στην εμποροπανήγυρη της Ελασσόνας, με τον δικηγόρο του να δηλώνει πως συνεχίζει κανονικά να εργάζεται, αλλά βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

«Τον έχει στιγματίσει! Εμένα μου τηλεφωνεί 3,4, 5 φορές ημερησίως. Αισθάνεται πολύ άσχημα. Κι εγώ τον εμψυχώνω», δήλωσε ο δικηγόρος του, Χρήστος Νάστος, μιλώντας στο ίδιο μέσο.

Ο πατέρας της 13χρονης, ο οποίος υπέστη έμφραγμα λίγη ώρα μετά τον θάνατο της κόρης του, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο.



ΔΗΜΟΦΙΛΗ