ΕΛΛΑΔΑ

Θήβα: Μόνη μου λύτρωση να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις την Αλεξία, λέει ο δράστης

Θήβα: Μόνη μου λύτρωση να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις την Αλεξία, λέει ο δράστης

Πέντε μήνες έχουν περάσει από την τραγωδία στις Θεσπιές, όταν η 8χρονη Αλεξία, ανήμερα του Πάσχα, έπεφτε αιμόφυρτη στην αυλή του σπιτιού της μετά από αδέσποτη σφαίρα.

Σήμερα ο 54χρονος κατηγορούμενος σπάει για πρώτη φορά τη σιωπή του και μέσω του δικηγόρου του δηλώνει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star πως προσεύχεται κάθε μέρα να γίνει καλά το παιδί.

«Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό το οποίο έγινε. Προσεύχομαι κάθε μέρα να γίνει καλά το κοριτσάκι. Πώς θα ζήσω με αυτό το βάρος στη ζωή μου», ανέφερε ο δικηγόρος Αλέξης Στεφανάκης μεταφέροντας τα λόγια του 54χρονου.

Και πρόσθεσε: «Μόνη μου λύτρωση να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις το παιδί».

Δείτε το βίντεο:Η έκκληση του πατέρα

Ο πατέρας της 8χρονης Αλεξίας μίλησε για το το «βασανιστήριο που βιώνει εδώ και μήνες». «Ντροπή του, κατέστρεψε μια οικογένεια, έκλεισε ένα σπίτι ουσιαστικά» λέει ο πατέρας.

«Ούτε μιλά, ούτε τίποτα. Μόνο κουνά λίγο τα άκρα της» τόνισε για τη μικρή ο πατέρας, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Η οικογένεια του παιδιού ζητάει την δέσμευση της περιουσίας του δράστη μέχρι το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ, ενώ κινείται νομικά για να διεκδικήσει ένα εκατομμύριο από τον δράστη.

«Η μοναδική οδός λυτρώσεως για τον ίδιο είναι να βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορεί, αυτός αλλά και όλη του η οικογένεια, για να γίνει καλά η Αλεξία» αναφέρει ο δικηγόρος της οικογενείας.Αναγκαία έχει κριθεί η μεταφορά της 8χρονης στο εξωτερικό, σε κέντρο αποκατάστασης, ωστόσο, η οικογένεια αδυνατεί να ανταπεξέλθει οικονομικά.

Ο πατέρας της έχει απευθύνει έκκληση σε όσους πολίτες επιθυμούν να βοηθήσουν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ