ΕΛΛΑΔΑ

«Θα σου κόψουμε το λαρύγγι»: Νέες απειλές κατά της μητέρας της Λίνας Κοεμτζή

«Θα σου κόψουμε το λαρύγγι»: Νέες απειλές κατά της μητέρας της Λίνας Κοεμτζή
Facebook

Το προφίλ των δραστών που την απείλησαν μπροστά στον τάφο της κόρης της, περιέγραψε η μητέρα της Λίνας Κοεμτζή, η οποία είχε πέσει στο κενό από τον ένατο όροφο της εστίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, τον Νοέμβριο του 2016.

Η Σταυρούλα Τομπάζη σχολίασε τις νέες απειλές που δέχτηκε την περασμένη Κυριακή και ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να σταματήσει να ψάχνει αυτούς που έβλαψαν την κόρη της.

«Οι άνδρες που με απείλησαν μπορεί να είναι αυτοί που έκαναν κακό στο παιδί μου. Πρώτα ήθελαν την κόρη μου νεκρή και τώρα παρακολουθούν εμένα. Με απείλησαν μπροστά στον τάφο της Λίνας», ανέφερε.

«Την περασμένη Κυριακή πήγα στο νεκροταφείο πιο νωρίς από ό,τι συνήθως. Φτάνοντας εκεί, περίπου στις 8:30 το πρωί, είδα δύο άνδρες μέσα σε ένα μαύρο τζιπ χωρίς πινακίδες μπροστά στην είσοδο. Την ώρα που έμπαινα στο νεκροταφείο, με κοίταξε ο οδηγός και μου είπε: "Καλημέρα, μπορώ να σας πω;". "Βεβαίως", του απάντησα. Εκείνος έβγαλε ένα χαρτί το οποίο έγραφε "αν δεν κλείσεις το στόμα σου, θα σου κόψουμε το λαρύγγι"».

Ενώ συμπλήρωσε:

«Αμέσως μετά, έφυγαν με ιλιγγιώδη ταχύτητα και εξαφανίστηκαν στους γύρω δρόμους. Δεν μπορώ να είμαι σίγουρη, αλλά πιστεύω ότι με παρακολουθούσαν», ανέφερε η κ. Τομπάζη στη Realnews, ενώ επισήμανε ότι οι νέες απειλές που δέχθηκε δεν θα την εμποδίσουν να συνεχίσει τον αγώνα της.



«Πανικοβλήθηκα και τρόμαξα. Αυτό ήθελαν... Να με τρομάξουν. Τα κατάφεραν. Όμως το στόμα μου δεν θα το κλείσω. Δεν θα σταματήσω να ψάχνω τους δολοφόνους του παιδιού μου. Άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που απειλούν εμένα και την οικογένειά μου», πρόσθεσε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ