Κρήτη: Ηλικιωμένος κατηγορείται ότι προσπάθησε να αρπάξει 7χρονη από σχολείο
Συνελήφθη ηλικιωμένος, ο οποίος κατηγορείται ότι μπήκε σε δημοτικό σχολείο στο Ηράκλειο και προσπάθησε, με δέλεαρ καραμέλες, να πείσει 7χρονο κοριτσάκι να τον ακολουθήσει στο σπίτι του.
Το κοριτσάκι αντέδρασε κι έβαλε τα κλάματα, ενώ μπροστά στο συμβάν, με τον 83χρονο να προσπαθεί να επιχειρεί να τραβήξει το παιδί, ήταν κι άλλοι μαθητές του σχολείου.
Η μητέρα του παιδιού, την ώρα εκείνη βρισκόταν σε σπίτι κοντά στο σχολείο, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα του cretalive.gr.
Ακούγοντας τις φωνές κι αναγνωρίζοντας την κόρη της, έτρεξε στο σχολείο. Το παιδί της διηγήθηκε όσα συνέβησαν και στη συνέχεια η μητέρα καυγάδισε με τον ηλικιωμένο.
Ο 83χρονος συνελήφθη για απόπειρα αρπαγής ανηλίκου, ενώ υπέβαλε μήνυση στη μητέρα για απλές σωματικές βλάβες. Ο ηλικιωμένος που οδηγήθηκε στον ανακριτή και πρόκειται να απολογηθεί την Τρίτη, φέρεται να εξέφρασε την απορία του για την κράτησή του, λέγοντας πως επρόκειτο για παρεξήγηση.
Εξαρθρώθηκε ομάδα που εξαπατούσε τον ΕΟΠΥΥ: Ανάμεσα τους γιατροί και φαρμακοποιός
14:47
ΚΚΕ: Ο κρατικός μηχανισμός επιδεικνύει ζήλο κατά των αγροτών και όχι για να προστατέψει τους πολίτες
14:47
ΕΕ: Πρόστιμο στην πλατφόρμα Χ για το «μπλε σήμα» και τις παραπλανητικές διαφημίσεις
14:39
Επίσημο: Η Netflix εξαγοράζει την Warner Bros Discovery έναντι 72 δισ. δολαρίων
14:37