Νεκρό βρέφος από επίθεση σκύλου: Τι περιέγραψε στους αστυνομικούς η μητέρα
Τα δραματικά λεπτά και όσα έγιναν μέσα στο σπίτι στην οδό Κυκλάδων όπου το ροτβάιλερ κατασπάραξε ένα μωρό δύο μηνών περιέγραψε πριν από λίγο στους αστυνομικούς η μητέρα του βρέφους.
Η γυναίκα είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και μαζί της βρίσκεται γιατρός και ψυχολόγος.
Όπως είπε στους αστυνομικούς, το πρωί ο σύζυγός της είχε φύγει για τη δουλειά του, η ίδια ήταν στο μπάνιο και καθάριζε και το βρέφος βρισκόταν στο σαλόνι.
Το ροτβάιλερ ήταν στο μπαλκόνι και ξαφνικά έσκισε τη σίτα της πόρτας, εισέβαλε στο σπίτι και άρπαξε το μωρό.
Προτού η μητέρα προλάβει να βγει από το μπάνιο, ήταν ήδη αργά. Μάλιστα, οι γιατροί που λίγο αργότερα εξέτασαν το μωρό στο νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης εντόπισαν ακόμα και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στο δύο μηνών κοριτσάκι από τα χτυπήματα σε τοίχους και έπιπλα.
Για κάθε εξέλιξη ενημερωνόταν από την πρώτη στιγμή ο εισαγγελέας, ο οποίος έδωσε τελικώς προφορική εντολή να αφεθεί ελεύθερη η μητέρα.
Το χρονικό
Η ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε το πρωί της Πέμπτης στα Γλυκά Νερά.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο σκύλος ήταν στο σπίτι της οικογένειας και κάτω από άγνωστες συνθήκες επιτέθηκε και άρχισε να δαγκώνει το μωρό στο πρόσωπο.
Η μητέρα του το μετέφερε στο νοσοκομείο με βαριά τραύματα, ωστόσο ήταν ήδη αργά.
«Resident Evil»: Σαρώνει στο box office και γράφει νέο ρεκόρ για το franchise
17:38
Η Βενετία εξετάζει να αυξήσει το τέλος εισόδου για τους τουρίστες στα 30 ευρώ
17:31
Τα κέρδη του Πούτιν από την κυριαρχία της «Ενωμένης Ρωσίας» στη Δούμα - Οι επόμενες κινήσεις του
17:23
Δολοφονία στην Ηγουμενίτσα: Πώς ο 27χρονος πήγε να σκηνοθετήσει ληστεία - Θα ζητήσει προθεσμία
17:15