ΕΛΛΑΔΑ

Κλοπή στρατιωτικού υλικού στη Λέρο: «Ξετυλίγεται» το κουβάρι της υπόθεσης

Κλοπή στρατιωτικού υλικού στη Λέρο: «Ξετυλίγεται» το κουβάρι της υπόθεσης
INTIME NEWS

Σφίγγει ο «κλοιός» γύρω από τους ανθρώπους που φέρονται να κρύβονται πίσω από την κλοπή στρατιωτικού υλικού στη Λέρο, με το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού να τονίζει ότι η προανακριτική διαδικασία συνεχίζεται υπό άκρα μυστικότητα

Οι Αρχές εντόπισαν και ανακρίνουν τρία άτομα, με τους τηλεοπτικούς σταθμούς Alpha και Open να μεταδίδουν ότι ένα άτομο παραδέχτηκε την εμπλοκή του στην υπόθεση.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί επίσημα από πλευράς των Αρχών.

Σύμφωνα με τον Alpha, πρόκειται για υπαξιωματικό του πολεμικού ναυτικού που εξακολουθεί να υπηρετεί σε άλλη μονάδα.

Τα τρία άτομα που μπήκαν στο «μικροσκόπιο» των Αρχών είναι ένας υπαξιωματικός αποθηκάριος που πήρε μετάθεση από τη Λέρο σε περιοχή της Βόρειας Ελλάδας και δύο άτομα της Ομάδας Υποβρύχιων Καταστροφών, τα οποία έχουν αποστρατευτεί.

Νωρίτερα, ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ μετέδωσε πως οι υπεύθυνοι της έρευνας έχουν στη διάθεσή τους βίντεο από τη στιγμή της κλοπής.

Σε ανακοίνωσή του, το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού τονίζει ότι οι έρευνες αναφορικά με την υπόθεση απώλειας στρατιωτικού υλικού από την Υπηρεσία Ναυτικών Τεχνικών Εγκαταστάσεων Λέρου (ΥΝΤΕΛ) από αρμόδιες Στρατιωτικές και Αστυνομικές Αρχές, είναι σε πλήρη εξέλιξη.

«Υπό καθεστώς απόλυτης μυστικότητας, συνεχίζεται η προανακριτική διαδικασία. Το οριστικό αποτέλεσμά της, αναμένεται μετά την ολοκλήρωση της έρευνας» τονίζει η εν λόγω ανακοίνωση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ