ΕΛΛΑΔΑ

Γλυκά Νερά: Η επίθεση του σκύλου, η κατάθεση της μητέρας & το χρονικό της τραγωδίας

Γλυκά Νερά: Η επίθεση του σκύλου, η κατάθεση της μητέρας & το χρονικό της τραγωδίας
ΙΝΤΙΜΕ/ ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η μητέρα του δύο μηνών βρέφους, το οποίο κατασπάραξε το ροτβάιλερ στο σπίτι τους στην οδό Κυκλάδων στα Γλυκά Νερά. Δίπλα της από την πρώτη στιγμή βρίσκεται γιατρός και ψυχολόγος, ενώ η ίδια περιέγραψε στους αστυνομικούς τα δραματικά λεπτά όσων διαδραματίστηκαν μέσα στο σπίτι.

Όπως είπε στους αστυνομικούς, το πρωί ο σύζυγός της είχε φύγει για τη δουλειά του, η ίδια ήταν στο μπάνιο και καθάριζε και το βρέφος βρισκόταν στο σαλόνι.

Το ροτβάιλερ ήταν στο μπαλκόνι και ξαφνικά έσκισε τη σίτα της πόρτας, εισέβαλε στο σπίτι και άρπαξε το μωρό.

Προτού η μητέρα προλάβει να βγει από το μπάνιο, ήταν ήδη αργά. Μάλιστα, οι γιατροί που λίγο αργότερα εξέτασαν το μωρό στο νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης εντόπισαν ακόμα και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στο δύο μηνών κοριτσάκι από τα χτυπήματα σε τοίχους και έπιπλα.

Για κάθε εξέλιξη ενημερωνόταν από την πρώτη στιγμή ο εισαγγελέας, ο οποίος έδωσε τελικώς προφορική εντολή να αφεθεί ελεύθερη η μητέρα.

Το χρονικό

Η ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε το πρωί της Πέμπτης στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο σκύλος ήταν στο σπίτι της οικογένειας και κάτω από άγνωστες συνθήκες επιτέθηκε και άρχισε να δαγκώνει το μωρό στο πρόσωπο.

Η μητέρα του το μετέφερε στο νοσοκομείο με βαριά τραύματα, ωστόσο ήταν ήδη αργά.

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου

«Σήμερα το πρωί στις 09.40 πμ, βρέφος θήλυ 2 μηνών, μεταφέρθηκε νεκρό στα Εξωτερικά Ιατρεία του Νοσοκομείου μας από τη μητέρα του. Κατά την αντικειμενική εξέταση δεν είχε αναπνοές, ούτε καρδιακή λειτουργία, δεν αντιδρούσε σε ερεθίσματα και δεν είχε επαφή με το περιβάλλον. Έφερε σε όλο τον κορμό αιματηρές εκδορές και εκχυμώσεις. Αμέσως μετά την εισαγωγή του στα Εξωτερικά Ιατρεία έγινε καρδιοαναπνευστική ανάνηψη διάρκειας περίπου 30 λεπτών χωρίς αποτέλεσμα. Η μητέρα υποστήριξε ότι ο σκύλος του σπιτιού επιτέθηκε στο βρέφος. Η σωρός μεταφέρεται στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ