Θύμα ληστών Λατινοαμερικάνος μεγαλοεπιχειρηματίας: Του άρπαξαν αντικείμενα δεκάδων χιλιάδων ευρώ
Του έσπασαν το τζάμι του αυτοκινήτου και χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από κανέναν στο κέντρο της Αθήνα και συγκεκριμένα στην οδό Κάνιγγος, οι δράστες κατάφεραν να αρπάξουν μέσα από το αυτοκίνητο μία τσάντα, στην οποία όπως δηλώνει ο ιδιοκτήτης μετέφερε μεγάλης αξίας ρολόγια και κοσμήματα.
Πρόκειται για έναν αλλοδαπό ιδιοκτήτη φαρμακευτικής εταιρείας του εξωτερικού, ο οποίος βρέθηκε στην Ελλάδα και ισχυρίζεται πως άφησε, για να πάει για φαγητό, σε μία βαλίτσα τα ρολόγια και τα κοσμήματα αξίας 40.000 ευρώ.
Λίγη ώρα αργότερα, πήγε στο αστυνομικό τμήμα των Εξαρχείων όπου κατήγγειλε την κλοπή και οι αστυνομικοί προσπάθησαν να εντοπίσουν υλικό από κάμερες ασφαλείας, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να έχουν κάποιο αποτέλεσμα.
ΚΟΣΜΟΣ
Μικρό αεροσκάφος συνετρίβη στο Τέξας, ένας νεκρός: Συγκλονιστικά βίντεο
09:36
ΕΛΛΑΔΑ
Δράμα: Ο ψυχολόγος παρέπεμψε τον αστυνομικό σε ψυχίατρο - Είχε δώσει αγωγή και στους δύο
09:30
ΚΟΣΜΟΣ
Επιστήμονες ανακάλυψαν μια υπερδομή μεγέθους ηπείρου κρυμμένη στα βάθη της Ανταρκτικής
09:19
CULTURE
Toy Story 5: Γιατί είναι η ταινία που θα προβληματίσει φέτος τους γονείς
09:09
ΕΛΛΑΔΑ