Θύμα ληστών Λατινοαμερικάνος μεγαλοεπιχειρηματίας: Του άρπαξαν αντικείμενα δεκάδων χιλιάδων ευρώ
Του έσπασαν το τζάμι του αυτοκινήτου και χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από κανέναν στο κέντρο της Αθήνα και συγκεκριμένα στην οδό Κάνιγγος, οι δράστες κατάφεραν να αρπάξουν μέσα από το αυτοκίνητο μία τσάντα, στην οποία όπως δηλώνει ο ιδιοκτήτης μετέφερε μεγάλης αξίας ρολόγια και κοσμήματα.
Πρόκειται για έναν αλλοδαπό ιδιοκτήτη φαρμακευτικής εταιρείας του εξωτερικού, ο οποίος βρέθηκε στην Ελλάδα και ισχυρίζεται πως άφησε, για να πάει για φαγητό, σε μία βαλίτσα τα ρολόγια και τα κοσμήματα αξίας 40.000 ευρώ.
Λίγη ώρα αργότερα, πήγε στο αστυνομικό τμήμα των Εξαρχείων όπου κατήγγειλε την κλοπή και οι αστυνομικοί προσπάθησαν να εντοπίσουν υλικό από κάμερες ασφαλείας, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να έχουν κάποιο αποτέλεσμα.
SPONSORED
ΕΛΛΑΔΑ
Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση ανάσυρσης της σορού του Ισπανού ορειβάτη που αγνοούνταν στον Όλυμπο
20:30
CULTURE
Η αρχαιότερη και καλύτερα διατηρημένη απεικόνιση του Χριστού ανακαλύφθηκε στην Τουρκία
20:22
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Live Καραμανλής: Τα μηνύματα για χειραγώγηση Θεσμών, Δημοκρατίας, Δικαιοσύνης και η Τουρκία
20:16
ΕΛΛΑΔΑ
Τραγωδία στην Πρέβεζα: Νεκρή 34χρονη μητέρα μετά από πτώση από τον τρίτο όροφο
20:09
ΚΟΣΜΟΣ