Στα χέρια των Αρχών ο βασικός προμηθευτής των λαθραίων τσιγάρων στην ΑΣΟΕΕ
Συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου ο βασικός προμηθευτής των κυκλωμάτων που διακινούσαν λαθραία τσιγάρα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Πρόκειται για έναν 37χρονο ημεδαπό που διατηρούσε αποθήκη με λαθραία τσιγάρα στα Καμίνια και από εκεί τα προωθούσε σε αλλοδαπούς που τα διέθεταν προς πώληση στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο.
Εντός της αποθήκης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν περίπου 16.000 πακέτα λαθραίων τσιγάρων, 2.000 πακέτα λαθραίων καπνικών προϊόντων, καθώς και το όχημα που χρησιμοποιούσε ο συλληφθείς για τη μεταφορά τους.
Για τη σύλληψή του και τον εντοπισμό της αποθήκης προηγήθηκε μεθοδική έρευνα, στο πλαίσιο της οποίας διακριβώθηκε η δράση του συλληφθέντα στο πεδίο της εμπορίας και διακίνησης των λαθραίων τσιγάρων και κυρίως στον τομέα του εφοδιασμού των κυκλωμάτων που τα πωλούσαν.
Από τα δεδομένα της έρευνας προκύπτει η «επαγγελματικού» τύπου εμπλοκή του συλληφθέντα στα κυκλώματα εμπορίας και διάθεσης λαθραίων τσιγάρων και για το λόγο αυτό η ερευνητική διαδικασία συνεχίζεται, προκειμένου να αποκαλυφθεί όλο το εύρος της παράνομης δραστηριότητας του και οι διασυνδέσεις του με άλλα κυκλώματα εμπορίας και διακίνησης λαθραίων τσιγάρων.
Ο συλληφθείς με την ποινική δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος του θα οδηγηθεί στην αρμόδια Εισαγγελία.
Κακοκαιρία Byron: Εκτός λειτουργίας το Τραμ σε τμήμα της γραμμής Ασκληπιείο Βούλας - Λουτρά Αλίμου
08:02
80 χρόνια από την εξαφάνιση της Πτήσης 19 στο Τρίγωνο των Βερμούδων – Τι συνέβη πραγματικά
08:00
Κλειστά σχολεία και σχολές σήμερα λόγω του Byron – Με τηλεκπαίδευση τα μαθήματα
07:52
AKTOR: Αναθεώρηση 5ετούς πλάνου λόγω LNG και ομολογιακού των 140 εκατ. ευρώ – Τι θα χρηματοδοτήσει
07:50