Φωτιά στο Λουτράκι: Εκκενώθηκαν το μοναστήρι του Αγίου Πατάπιου και το γηροκομείο
Σε εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, στην περιοχή Λουτρακίου-Περαχώρας. Για προληπτικούς λόγους, έπειτα από εισήγηση της Πυροσβεστικής, εκκενώθηκαν το μοναστήρι του Αγίου Πατάπιου και το γηροκομείο του Προφήτη Ηλία.
Σύμφωνα πάντα με την Πυροσβεστική απομακρύνθηκαν από το σημείο περίπου 50 άτομα, ενώ δεν υπάρχει κίνδυνος για κατοικίες.
Η φωτιά κατευθύνεται προς την βόρεια πλευρά του νεκροταφείου, ενώ σημειώνεται ότι ενισχύονται συνεχώς οι πυροσβεστικές δυνάμεις.
Η πυρκαγιάξέσπασε σε αγροτική έκταση και στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν συνολικά 51 πυροσβέστες με 14 οχήματα, δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 2 αεροσκάφη και τέσσερα ελικόπτερα. Συνδρομή παρέχουν 2 υδροφόρες ΟΤΑ.
Στο σημείο μετέβη και ο Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς και ειδική ομάδα πρώτης απόκρισης της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.
Σύρος: «Χίλιες φορές να είχα φύγει εγώ» - Όσα λέει ο πρώην σύζυγος της 42χρονης που δολοφονήθηκε
08:06
«Η Οδύσσεια» απέναντι στον Κρίστοφερ Νόλαν: Γιατί μια ταινία δεν μπορεί να αγγίξει το ομηρικό έπος
08:00
Οι ΗΠΑ χτύπησαν τάνκερ στον Κόλπο του Ομάν: «Επιχείρησε να σπάσει το ναυτικό μπλόκο τέσσερις φορές»
07:54
Καλλιθέα: «Την πίεζε για έκτρωση» - Τι αναφέρει μάρτυρας για τον άγριο ξυλοδαρμό της 37χρονης εγκύου
07:40