ΕΛΛΑΔΑ

Γλυκά Νερά: «Το ροτβάιλερ δεν ήταν ποτέ επιθετικό με τα παιδιά» - Συγκλονίζει ο πατέρας του βρέφους

Γλυκά Νερά: «Το ροτβάιλερ δεν ήταν ποτέ επιθετικό με τα παιδιά» - Συγκλονίζει ο πατέρας του βρέφους
ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/ΙΝΤΙΜΕ

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση είναι η οικογένεια του βρέφους που άφησε την τελευταία του πνοή μετά από επίθεση που δέχθηκε, την περασμένη Πέμπτη, από ροτβάιλερ στα Γλυκά Νερά.

«Δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε. Δεν είχε δείξει καμία επιθετική συμπεριφορά με το μωράκι μας. Είμαι συγκλονισμένος. Δεν ξέρω γιατί το έκανε αυτό» φέρεται να είπε στην κατάθεση του ο πατέρας, σημειώνοντας μάλιστα ότι ο σκύλος μεγάλωσε για οκτώ χρόνια με τα υπόλοιπα τρία παιδιά της οικογένειας και έπαιζε μαζί τους.

«Το σκυλί αυτό το αποκτήσαμε το 2011. Ήταν πάντοτε υπάκουο. Δεν ήταν ποτέ επιθετικό με τα παιδιά μας. Με τα τρία αγόρια μας έπαιζε χωρίς ποτέ να δημιουργηθεί το παραμικρό. Ήταν σαν μέλος της οικογένειάς μας» υποστήριξε –σύμφωνα με ρεπορτάζ του OPEN- o πατέρας του άτυχου κοριτσιού.

«Προσπαθώ να είμαι δυνατός. Πρέπει να στηρίξω τη γυναίκα μου που είναι στη χειρότερη ψυχολογική κατάσταση από όλους μας», ανέφερε.

Σημειώνεται ότι η μητέρα γέννησε με κίνδυνο της ζωής της πριν από δύο μήνες το κοριτσάκι που τόσο πολύ ήθελε να αποκτήσει και του έδωσε το όνομα Βαρβάρα.

Η οικογένεια είχε αποκτήσει και δύο αγόρια και πριν από οκτώ χρόνια οι γονείς αποφάσισαν να εντάξουν στην οικογένεια το θηλυκό ροτβάιλερ, δίνοντάς του το όνομα «Βερόν».

Τι έδειξε η νεκροψία - νεκροτομή

Κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις εντόπισε ο ιατροδικαστής που έκανε σήμερα την νεκροψία – νεκροτομή στο δύο μηνών παιδάκι που κατασπάραξε το ροτβάιλερ στα Γλυκά Νερά.

Μάλιστα, όπως ανέφερε στους αστυνομικούς, η πιθανότερη αιτία θανάτου του βρέφους ήταν οι κακώσεις στο κεφάλι όταν ο σκύλος το άρπαξε και άρχισε να το χτυπά στον τοίχο και σε έπιπλα.

Η μητέρα του παιδιού από την πρώτη στιγμή περιέγραψε στους αστυνομικούς σε κατάσταση σοκ τα δραματικά λεπτά όσων διαδραματίστηκαν μέσα στο σπίτι, όταν ο σκύλος έσκισε τη σίτα του μπαλκονιού, μπήκε στο σπίτι κι άρπαξε με τα δόντια του το μωρό, το οποίο βρισκόταν σε ένα πορτ μπεμπέ πάνω στο τραπέζι του σαλονιού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ