Μπαράζ επιθέσεων κουκουλοφόρων σε γραφεία της ΝΔ και υποκαταστήματα τραπεζών
Συντονισμένο σχέδιο αντιεξουσιαστών βλέπει η ΕΛΑΣ πίσω από τις χθεσινοβραδινές καταδρομικές επιθέσεις σε γραφεία της ΝΔ και υποκαταστήματα τραπεζών.
Οι επιθέσεις εκτιμούν οι Αρχές ότι εντάσσονται στο γενικότερο σχέδιο ομάδων που αντιδρούν στην παρουσία της αστυνομίας στα Εξάρχεια. Ομάδες κουκουλοφόρων έδρασαν τη νύχτα σε Άνω Γλυφάδα, Άλιμο, Κυψέλη και Βύρωνα.
Στην Άνω Γλυφάδα η επίθεση πραγματοποιήθηκε σε γραφεία της ΝΔ στην οδό Κωνσταντίνου Αθανάτου.
Στον Άλιμο οι άγνωστοι επιτέθηκαν σε υποκατάστημα τράπεζας στη συμβολή των οδών Θουκυδίδου και Γρηγόρη Αυξεντίου.
Στην Κυψέλη η επίθεση πραγματοποιήθηκε σε τράπεζα στην οδό Κερκύρας 51 ενώ στον Βύρωνα στόχος των κουκουλοφόρων έγινε τράπεζα στην οδό Φορμίωνος 132.
Από το μπαράζ των καταδρομικών σημειώθηκαν υλικές ζημιές.
Την ίδια ώρα παραπέμφθηκαν στον ανακριτή με βαριές κατηγορίες οι τέσσερις συλληφθέντες από τα προχθεσινά επεισόδια στα Εξάρχεια. Οι δυο από αυτούς είναι γνωστοί στις αρχές και είχαν συλληφθεί για παρόμοια αδικήματα.
Ροδόπη: Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ανήλικος από μονοκατοικία μετά από φωτιά
09:50
Taste Atlas: Το καλύτερο τυρί του κόσμου είναι η γραβιέρα της Νάξου
09:37
Γιατί οι Ιάπωνες λατρεύουν να γιορτάζουν τα Χριστούγεννα με τηγανητό κοτόπουλο
09:23
Στα μπλόκα οι αγρότες με ανοιχτούς δρόμους - Το Σάββατο οι αποφάσεις για το μέλλον των κινητοποιήσεων
09:10