Νέες συνεργασίες για την IRA MEDIA
Την έναρξη συνεργασίας με το New York College, ανακοίνωσε η Ira Media. Η συνεργασία, η οποία ξεκίνησε στις αρχές Ιουλίου, αφορά σε ενέργειες τηλεοπτικής προβολής καθώς και σε ολοκληρωμένο πακέτο προβολής του NYC στο Μουντομπάσκετ 2019 (TV, Radio & Digital).
Αντίστοιχα η Ira Media γνωστοποίησε τη στρατηγική της συνεργασία με την Madame Coco, μεγάλη πολυεθνική αλυσίδα που ξεκινά να δραστηριοποιείται στην Ελλάδα μέσα στον Σεπτέμβριο, με μοντέρνα προϊόντα για το σπίτι, όπως λευκά είδη, διακοσμητικά κτλ.
Η Madame Coco έχει φιλόδοξο πλάνο ανάπτυξης ισχυρού δικτύου καταστημάτων αρχικά στην Αθήνα, ξεκινώντας από το Χαλάνδρι και στη συνέχεια σε όλη την Ελλάδα . Η Ira Media έχει αναλάβει τη χάραξη ολοκληρωμένης στρατηγικής επικοινωνίας για την εισαγωγή της Madame Coco στην Ελληνική αγορά.
Στα 15,7 δισ. ευρώ το 2024 η αξία παραγωγής στον κατασκευαστικό κλάδο
10:44
Καποδίστριας και ψυχανάλυση
10:41
Από νέα μπλόκα μέχρι συλλαλητήριο στο Σύνταγμα εξετάζουν οι αγρότες για μετά τις γιορτές - Μοντέλο Χριστουγέννων για την έξοδο της Πρωτοχρονιάς (pics&vids)
10:38
Νέες επιδοτήσεις 108 δικαιούχων στα «Πράσινα Ταξί» - Πότε πιστώνονται οι λογαριασμοί
10:37