Ληστής εισέβαλε σε γραφείο κηδειών, τον καταδίωξαν πολίτες και τραυμάτισε ηλικιωμένο
Τον ληστή ενός γραφείου κηδειών χρειάστηκε να καταδιώξουν οι ίδιοι οι πολίτες για να μπορέσουν να τον συλλάβουν ενώ ο δράστης στην προσπάθειά του να διαφύγει έσπρωξε έναν διερχόμενο ηλικιωμένο ο οποίος έπεσε στο δρόμο και τραυματίστηκε.
Όλα έγιναν αργά το απόγευμα όταν ένας Γεωργιανός εισέβαλε σε γραφείο τελετών στην Αχαρνών και αφού απείλησε τους ιδιοκτήτες τους ζήτησε όσα χρήματα είχαν.
Εκείνοι όμως αντέδρασαν, άρχισαν να καλούν σε βοήθεια και ο ληστής βγήκε από το κατάστημα για να εξαφανιστεί.
Τότε, στη γειτονιά επικράτησε πανδεμόνιο με το δράστη να τρέχει να εξαφανιστεί και τους πολίτες να τον καταδιώκουν.
Λίγη ώρα αργότερα και ενώ ο ληστής έτρεψε στην οδό Αχαρνών έπεσε πάνω στο ηλικιωμένο ο οποίος βρισκόταν στο πεζοδρόμιο, τον έριξε στο οδόστρωμα, τραυματίζοντάς τον.
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον ηλικιωμένο στο νοσοκομείο και οι πολίτες σε ρόλο αστυνομικών συνέλαβαν τον Γεωργιανό.
Τι αλλάζει με τους servicers στις ρυθμίσεις οφειλών - Τα πρόστιμα και το πλαφόν του 15%
02:00
Πότε ξεκινά η κατάθεση των δικαιολογητικών για το «Ανακαινίζω»: Τι ξέρουμε για το «Σπίτι μου 3»
01:00
Ο «χάρτης» πληρωμών από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου
00:30
Τραμπ: «Πολύ μεγάλη νίκη» η επικράτηση Μπολσονάρου στον πρώτο γύρο των εκλογών στη Βραζιλία
23:59