Η ΒΙΑΝΕΞ υποστηρίζει τον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού
Σύμμαχος του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών «Άλμα Ζωής» στον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού είναι και φέτος η ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε, η οποία είναι επίσημος χορηγός στο 11ο Greece Race for the Cure®.
Με σημείο εκκίνησης το Ζάππειο, ο καθιερωμένος αγώνας δρόμου και ο περίπατος στο κέντρο της Αθήνας θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019, ενώ φέτος, για πρώτη χρονιά ενώνεται με το Greece Race for the Cure® και ο ιστορικός θεσμός του Γύρου της Αθήνας του ΟΠΑΝΔΑ.
Η ομάδα της εταιρείας «ΒΙΑΝΕΞ/ΒΙΑΝ», θα συμμετάσχει στις διαδρομές του Greece Race for the Cure®, ενώ στο πλαίσιο της χορηγίας της θα προβληθούν τα προϊόντα ALTION και TONOTIL.
Η ΒΙΑΝΕΞ ενώνει τη φωνή της με το «Άλμα Ζωής» και στέλνει το ηχηρό μήνυμα: «ο καρκίνος του μαστού μπορεί να νικηθεί»!
Χάρτης κινδύνου πυρκαγιάς (17/09): Υψηλός κίνδυνος σε Αττική, Εύβοια και 10 ακόμα περιοχές
06:30
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (17 Σεπτεμβρίου)
06:00
Αναπληρωτές εκπαιδευτικοί: 6.500 αναπληρωτές στη Β΄ φάση των προσλήψεων
05:00
Μετρό: Αλλαγές και σήμερα στη Γραμμή 3 λόγω εργασιών - Ποιες ώρες αποσύρονται οι συρμοί
04:00