ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην Πρέβεζα για τον εντοπισμό του συζυγοκτόνου της Χαλκιδικής

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην Πρέβεζα για τον εντοπισμό του συζυγοκτόνου της Χαλκιδικής
Astynomia.gr

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση, βρίσκεται σε εξέλιξη στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό του 33χρονου Αλβανού συζυγοκτόνου της Χαλκιδικής,  ο οποίος αφού δολοφόνησε τη σύζυγο του στη συνέχεια απήγαγε το 4χρονο παιδάκι τους τον Φοίβο.

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα pamepreveza.gr έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι ο δράστης επικοινώνησε με συμπατριώτη του που διαμένει στην ευρύτερη περιοχή της Πρέβεζας προκειμένου να τον διευκολύνει στην προσπάθειά του να περάσει στη γείτονα χώρα.

Το γεγονός αυτό, έφτασε στις αστυνομικές αρχές, οι οποίες έχουν κινητοποιηθεί από το απόγευμα της Τρίτης, στην ευρύτερη περιοχή της Πρέβεζας, όσο όμως και στους νομούς Ιωαννίνων και Θεσπρωτίας.

Μάλιστα υπήρξαν ολονύχτιες έρευνες σε πολύ επιλεγμένα σημεία αγροτικών περιοχών.

Πηγές αναφέρουν ότι από το πρωί της Τετάρτης, έχουν φτάσει και εξειδικευμένες μονάδες από την Αθήνα, προκειμένου να συνδράμουν στην αξιοποίηση των πληροφοριών αλλά και στην έρευνα.

Επίσημη ενημέρωση για το ζήτημα από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Δ/νση Ηπείρου δεν υπάρχει, ωστόσο τα τοπικά μέσα αναφέρουν ότι η Αστυνομία αξιοποίησε πληροφορίες που είχε και έστησε μπλόκα σε κομβικά σημεία της περιοχής που οδηγούν στα ελληνοαλβανικά σύνορα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ