ΕΛΛΑΔΑ

«Καταδρομική» επίθεση στο γραφείο της συζύγου του υφυπουργού Κοινωνικών Ασφαλίσεων

«Καταδρομική» επίθεση στο γραφείο της συζύγου του υφυπουργού Κοινωνικών Ασφαλίσεων
ΑΠΕ-ΜΠΕ

 Ομάδα 10-15 ατόμων εισέβαλε στο δικηγορικό γραφείο της συζύγου του υφυπουργού Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Αναστάσιου Πετρόπουλου, και προκάλεσε μικρές υλικές ζημιές.

Την ώρα που έγινε η επίθεση, μέσα στο γραφείο βρίσκονταν η σύζυγος του κ. Πετρόπουλου και τρεις ακόμη συνεργάτες του, ευτυχώς όμως δεν υπήρξε τραυματισμός. Η ομάδα των αγνώστων εξαφανίστηκε πριν φτάσουν οι αστυνομικές δυνάμεις.

Για το περιστατικό, έβγαλε ανακοίνωση η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, στην οποία αναφέρει: "Η κυβέρνηση καταδικάζει απερίφραστα την άνανδρη επίθεση στο δικηγορικό γραφείο της συζύγου του Υφυπουργού Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Αναστάσιου Πετρόπουλου. Τέτοια φαινόμενα χουλιγκανισμού, στην πράξη αντιτίθενται στην προσπάθεια της κυβέρνησης να θωρακίσει τα ασφαλιστικά δικαιώματα και αποσκοπούν στην πρόκληση κλίματος αποσταθεροποίησης. Δεν πρόκειται να εμποδίσουν τον κοινωνικό διάλογο της κυβέρνησης με τους θεσμικούς φορείς που βρίσκεται σε εξέλιξη. Μόνο αποτροπιασμό προκαλούν στην κοινωνία και δεν θα γίνουν ανεκτά από την Πολιτεία".

ΔΗΜΟΦΙΛΗ