ΕΛΛΑΔΑ

Κρυβόταν σε υπό κατάληψη κτήριο: Εντοπίστηκε Σύρος που αναζητείτο για βιασμό ανήλικης

Κρυβόταν σε υπό κατάληψη κτήριο: Εντοπίστηκε Σύρος που αναζητείτο για βιασμό ανήλικης
ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/ΙΝΤΙΜΕ

Ένας Σύρος, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για βιασμό ανήλικης, εντοπίστηκε μέσα σε ένα από τα υπό κατάληψη κτήρια που εκκενώθηκαν από την αστυνομία.

Νωρίτερα, η αστυνομία έδωσε τη δημοσιότητα εικόνες και βίντεο από τις επιχειρήσεις που στήθηκαν το πρωί για την εκκένωση δύο κτηρίων.

Συγκεκριμένα, η αστυνομική επιχείρηση εξελίχθηκε από νωρίς σήμερα το πρωί για την εκκένωση του «Τοσίτσειου Σχολείου», που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Σουρμελή – Αχαρνών και Μάγερ και ενός ακόμη κτηρίου στην οδό Αχαρνών 22, τα οποία τελούσαν υπό κατάληψη από το έτος 2016.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, εντός του κτηρίου στην Αχαρνών 22 βρέθηκαν: 90 αλλοδαποί και συγκεκριμένα 21 άνδρες, 33 γυναίκες και 36 ανήλικοι, ενώ ένας από τους άνδρες αλλοδαπούς συνελήφθη για κατοχή μαχαιριών.

Εντός του κτηρίου στη συμβολή των οδών Σουρμελή – Αχαρνών και Μάγερ βρέθηκαν: 179 αλλοδαποί και συγκεκριμένα 67 άνδρες, 50 γυναίκες και 62 ανήλικοι, ενώ κατασχέθηκαν δυο πιστόλια, τα οποία θα εξεταστούν εάν είναι λειτουργικά ή replica καθώς και φυσίγγια πυροβόλου όπλου.

Σχολείο γίνεται και πάλι το παλιό νεοκλασικό που εκκενώθηκε στην Αχαρνών

Όλοι οδηγήθηκαν στην Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής για περαιτέρω έλεγχο των εγγράφων τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ