Νέα επιχείρηση στα Εξάρχεια: Απομάκρυναν το κοντέινερ των αντιεξουσιαστών
Με γερανό, που είναι περικυκλωμένος από ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, γίνεται αυτή την ώρα επιχείρηση απομάκρυνσης του κοντέινερ που είχαν, παρανόμως, εγκαταστήσει στα Εξάρχεια αντιεξουσιαστές.
ΟΠΚΕ και ΜΑΤ έχουν σχηματίσει ένα «δίχτυ» ασφαλείας πάνω στην πλατεία και χωρίς την παραμικρή αντίδραση, μέχρι στιγμής, ο γερανός φορτώνει το κοντέινερ και το απομακρύνει.
Το συγκεκριμένο κοντέινερ είχε τοποθετηθεί μέσα σε ένα βράδυ και παρά το γεγονός ότι οι αντιεξουσιαστές ισχυρίζονταν ότι ήταν μία ιδιότυπη βιβλιοθήκη στην πραγματικότητα με την κίνηση αυτή έστελναν το μήνυμα ότι μπορούν να ενεργούν, χωρίς να υπακούν σε νόμους και κανόνες στον συγκεκριμένο χώρο.
Το ακριβώς αντίθετο μήνυμα, όμως, έστειλε τα ξημερώματα η Ελληνική Αστυνομία, με την επιχείρησή της.
Παράλληλα, να σημειωθεί πως εκκρεμούσε και μήνυση του δήμου Αθηναίων, ο οποίος ζητούσε να απομακρυνθεί το παράνομο κοντέινερ.
SPONSORED
Ο Αραγτσί καλεί τον Λιβανέζο πρόεδρο να σώσει τη χώρα του «από τον πραγματικό της εχθρό»
08:23
Γιατί δύο άνθρωποι μπορούν να απορροφούν διαφορετικές θερμίδες από το ίδιο γεύμα
08:15
Μαρινάκης για Σαμαρά: Στερείται λογικής η ταύτιση Μητσοτάκη με Τσίπρα
08:14
Δολοφονία στην Καλαμάτα: Απολογείται σήμερα ο 41χρονος - Θα ζητήσει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη
08:02