ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Μαθητής προσπάθησε να αυτοκτονήσει λόγω bullying και διαδικτυακής διαπόμπευσης

Πάτρα: Μαθητής προσπάθησε να αυτοκτονήσει λόγω bullying και διαδικτυακής διαπόμπευσης
Φωτογραφία αρχείου ΙΝΤΙΜΕ/ ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Ένας 16χρονος μαθητής στην Πάτρα προσπάθησε να αυτοκτονήσει λόγω bullying, το βράδυ της Κυριακής. Οι γονείς με τη βοήθεια ψυχολόγου, εστιάζουν στο να ξεπεράσει ο γιος τους τα όσα βίωσε, περιμένοντας την παρέμβαση δικαστικών και αστυνομικών αρχών.

Οι γονείς του 16χρονου κατήγγειλαν στον Εισαγγελέα της Πάτρας τον ξυλοδαρμό τους παιδιού τους από συμμαθητή του και την διαδικτυακή διαπόμπευση του μέσω σελίδας κοινωνικής δικτύωσης, υποβάλλοντας και σχετική μήνυση, τη Δευτέρα.

Νωρίς το πρωί της Δευτέρας ενημερώθηκε και η διεύθυνση του σχολείου η οποία αναμένεται να συνεδριάσει για να αποφασίσει πώς θα αντιμετωπίσει το περιστατικό, σύμφωνα με το patrastimes.gr.

Σοκαρισμένη η μητέρα του ανήλικου μαθητή

«Είδα ότι απομονώθηκε, είχε κλειστεί στο δωμάτιο του και δεν ήθελε ούτε να φάει, αυτό διήρκεσε περίπου τρεις ημέρες, δεν μας είχε πει τι τον προβληματίζει. Χτες το βράδυ κατά τις 11 η ώρα μου λέει: Μαμά θέλω να φύγω, να βγω λίγο έξω να πάρω λίγο αέρα, δεν αισθάνομαι καλά. Στη συνέχεια μου λέει: Έλα να σου δώσω ένα φιλάκι, μπορεί να μην έχεις την ευκαιρία να με ξαναφιλήσεις».

«Είδα τον μικρό τελείως στην άκρη έτοιμο να πέσει από κάτω, όχι για τον ξυλοδαρμό στο σχολείο αλλά για την σεξιστική φωτογραφία που δημοσίευσε ένας συμμαθητής του στο instagram», δήλωσε ο πατέρας του 16χρονου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ