Κινητοποιήσεις, γιατρών, δικηγόρων, συμβολαιογράφων, φαρμακοποιών, φοροτεχνικών για το ασφαλιστικό
Από την Πανεπιστημίου ξεκίνησαν χιλιάδες δικηγόροι, μηχανικοί, γιατροί, συμβολαιογράφοι, φαρμακοποιοί, φοροτεχνικοί και δεκάδες άλλοι επιστήμονες, για να εκφράσουν τη μαζική αντίθεσή τους στο νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό που προωθεί ο υπουργός εργασίας, Γιώργος Κατρούγκαλος.
Στην συγκέντρωση που πραγματοποιείται στην Πανεπιστημίου, οι εκπρόσωποι των επαγγελματιών που προαναφέραμε χαρακτηρίζουν το κυβερνητικό νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό «αναξιόπιστο, επικίνδυνο, φοροεισπρακτικό και μη βιώσιμο».

Πηγή: CNN Greece
Επισης, δηλώνουν διατεθειμένοι "να μην κάνουν ούτε ένα βήμα πίσω επιδιώκοντας να αποσυρθεί το κυβερνητικό νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό σύστημα", που όπως λένε χαρακτηριστικά, "τους οδηγεί στην οικονομική και επαγγελματική τους εξόντωση".

Πηγή: CNN Greece
Ποιοι δρόμοι παραμένουν κλειστοί στην Αττική λόγω της κακοκαιρίας Byron
11:23
Ο Κρις Πρατ θα πρωταγωνιστήσει σε ντοκιμαντέρ που εξερευνά τον τάφο του Αγίου Πέτρου
11:13
Πλημμυρισμένοι δρόμοι και διακοπές κυκλοφορίας σε Πιερία, Χαλκιδική και Ημαθία λογω της κακοκαιρίας
11:04
Τα GR GT και GR GT3 είναι τα νέα supercars της Toyota Gazoo Racing
10:54