Κινητοποιήσεις, γιατρών, δικηγόρων, συμβολαιογράφων, φαρμακοποιών, φοροτεχνικών για το ασφαλιστικό
Από την Πανεπιστημίου ξεκίνησαν χιλιάδες δικηγόροι, μηχανικοί, γιατροί, συμβολαιογράφοι, φαρμακοποιοί, φοροτεχνικοί και δεκάδες άλλοι επιστήμονες, για να εκφράσουν τη μαζική αντίθεσή τους στο νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό που προωθεί ο υπουργός εργασίας, Γιώργος Κατρούγκαλος.
Στην συγκέντρωση που πραγματοποιείται στην Πανεπιστημίου, οι εκπρόσωποι των επαγγελματιών που προαναφέραμε χαρακτηρίζουν το κυβερνητικό νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό «αναξιόπιστο, επικίνδυνο, φοροεισπρακτικό και μη βιώσιμο».

Πηγή: CNN Greece
Επισης, δηλώνουν διατεθειμένοι "να μην κάνουν ούτε ένα βήμα πίσω επιδιώκοντας να αποσυρθεί το κυβερνητικό νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό σύστημα", που όπως λένε χαρακτηριστικά, "τους οδηγεί στην οικονομική και επαγγελματική τους εξόντωση".

Πηγή: CNN Greece
«Κόλαση» στους 75 βαθμούς η άσφαλτος, «φωτιά» στους 60 οι οροφές των ΙΧ: Τι έδειξαν θερμικές κάμερες
18:54
Συνελήφθη 43χρονος για τη φωτιά στο Αγρίνιο: Προκάλεσε πυρκαγιά δουλεύοντας με τροχό
18:43
Allwyn: Πρωταγωνιστές μεγάλων διακρίσεων μιλούν για όσα συμβαίνουν πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας
18:34
Καύσωνας: Οι 28 περιοχές που ξεπέρασαν τους 40 βαθμούς - Πού «έγραψε» 43άρι το θερμόμετρο
18:24