Λαμία: Ένας νεκρός σε συμπλοκή σε καταυλισμό Ρομά
Ένας άνδρας έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια καυγά που ξέσπασε το απόγευμα της Τρίτης σε καταυλισμό Ρομά στην Πελασγία της Φθιώτιδας.
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο 41χρονος άνδρας μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της Στυλίδας, σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση. Οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του και ειδοποίησαν την αστυνομία.
Σύμφωνα με τα όσα έχουν κατατεθεί έως τώρα, το θύμα διαπληκτίστηκε με δίδυμα αδέλφια (33 ετών), που διαμένουν στον ίδιο καταυλισμό, με αφορμή λίγα καυσόξυλα.
Συγκεκριμένα, τα αδέλφια κατηγόρησαν τον 41χρονο ότι είχε κλέψει τα ξύλα.
Ο καβγάς ξεκίνησε με λεκτική αντιπαράθεση, αλλά η συνέχεια πιθανότατα έφερε συμπλοκή. Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε η αδελφή του θύματος, ο 41χρονος χτυπήθηκε με κασμά στο κεφάλι, με συνέπεια να χάσει τη ζωή του.
Οι φερόμενοι ως δράστες προσπάθησαν να διαφύγουν, αλλά η αστυνομία τους έφραξε το δρόμο και τους συνέλαβε. Οι ίδιοι κατέθεσαν στους αστυνομικούς ότι δεν είχαν καμία πρόθεση να τον σκοτώσουν και υποστήριξαν ότι υπήρξε μόνο λεκτική αντιπαράθεση.
Κινηματογραφική καταδίωξη 17χρονου στον Άγιο Δημήτριο - Οδηγούσε χωρίς δίπλωμα, αναζητείται ο συνοδηγός
13:18
Θεσσαλονίκη: Δύο συλλήψεις για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης - Καταδίωξη και σύλληψη 17χρονου
13:09
ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΠΕΚΙΝΟ: Νέα πρόσωπα στο «κάδρο» για την υπόθεση του σμήναρχου - κατασκόπου: Ψάχνουν τους «συνδέσμους» του στην Κίνα
12:58
Πρόσκληση Τραμπ σε Μητσοτάκη για το Συμβούλιο Ειρήνης για τη Γάζα τον Φεβρουάριο
12:55