Καλαμάτα: Ανεμοστρόβιλος «σάρωσε» την πόλη - Πολλά τα προβλήματα από τη σφοδρή κακοκαιρία
Σφοδρή κακοκαιρία έπληξε και την Καλαμάτα την Τρίτη, όπου ισχυρές βροχές και άνεμοι προκάλεσαν σοβαρά προβλήματα.
Μάλιστα, η πόλη «χτυπήθηκε» από ανεμοστρόβιλο, ο οποίος διήρκησε μόλις 10 λεπτά, ωστόσο, σάρωσε τα πάντα.
Χαρακτηριστικό είναι ότι κατέστρεψε σκεπές, έριξε δέντρα, ενώ ένα σκέπαστρο πάρκινγκ έπεσε πάνω σε αυτοκίνητα, σύμφωνα με το best-tv.gr.
Οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες που έπληξαν τη δυτική Ελλάδα την Τρίτη, προκάλεσαν πλήθος προβλημάτων, ενώ δύο άτομα έχασαν την ζωή τους από χτύπημα κεραυνού στο Αλιμάκι Κυπαρισσίας και στη Μυρσίνη Λεχαινών.
Πάνω από 14.000 κεραυνοί καταγράφηκαν την Τρίτη σε όλη τη χώρα
Στο σύνολό τους οι κεραυνοί που έπεσαν στην ελληνική επικράτεια ξεπέρασαν τους 14.000 (5.300 πάνω από την ξηρά / 9.000 πάνω από τη θάλασσα).
Μάλιστα, καταγράφηκαν και δύο ανεμοστρόβιλοι (Καλαμάτα, Αμαλιάδα) και ένας υδροσίφωνας (Αμβρακικός Κόλπος – Αμφιλοχία), σύμφωνα με το meteo.

«Φαρμακείο αυτοκινήτου»: Νέο κιτ πρώτων βοηθειών - Τι πρέπει να περιλαμβάνει
02:00
Πότε αναμένεται να καταβληθεί η έκτακτη οικονομική ενίσχυση των 150 ευρώ ανά παιδί
01:00
Ανακαίνιση Κατοικίας: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις για τις βεβαιώσεις επιλεξιμότητας
00:30
Πρόταση για την αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων θα φέρει το ισραηλινό ΥΠΕΞ
23:57