Ασφαλιστικό: Προπηλάκισαν τον πρόεδρο της ΓΣΕΕ στην πορεία
Η εμφάνιση του προέδρου της ΓΣΕΕ, Γιάννη Παναγόπουλου, στην πορεία των ελεύθερων επαγγελματιών κατά του ασφαλιστικού, εξαγρίωσε τους συγκεντρωμένους που άρχισαν να τον προπηλακίζουν, εκτοξεύοντας ύβρεις και... καφέδες εναντίον του.
Οι διαδηλωτές αποδοκίμασαν τον κ. Παναγόπουλο, χαρακτηρίζοντάς τον ανεπιθύμητο και αξιώνοντας την αποχώρησή του από τη συγκέντρωση.
Ένας από τους διαμαρτυρόμενους προσπάθησε να χτυπήσει με πλακάτ τον πρόεδρο της ΓΣΕΕ ενώ κάποιοι άλλοι εκτόξευσαν εναντίον του κέρματα και καφέ, με αποτέλεσμα οι άνδρες ασφαλείας του να τον φυγαδεύσουν.
Στην πορεία συμμετέχουν περίπου 10.000 άτομα ενώ κλειστοί παραμένουν όλοι οι δρόμοι από και προς την πλατεία Συντάγματος. Αναλυτικά οι δρόμοι που πρέπει να αποφεύγουν οι οδηγοί: Β.Γεωργίου, Όθωνος, Σταδίου, Πανεπιστημίου, Β.Αμαλίας, Β.Σοφίας και Συγγρού.
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
Η Trade Estates ανακοινώνει τη συμφωνία για την απόκτηση ποσοστού 50% στο Sofia South Ring Mall
14:26
ΚΟΣΜΟΣ
Γερμανία: Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας για το περιστατικό με drone στο αεροδρόμιο της Λειψίας
14:22
ΑΝΑΠΤΥΞΗ
Νέο Διεθνές Αεροδρόμιο Ηρακλείου στο Καστέλι - Στόχος να τεθεί σε λειτουργία το 2028
14:12
ΕΛΛΑΔΑ
Λακωνία: Έντεκα μήνες με αναστολή στον 55χρονο που έβαλε την σορό του πατέρα του σε καταψύκτη
14:01
ΚΟΣΜΟΣ