Ασφαλιστικό: Προπηλάκισαν τον πρόεδρο της ΓΣΕΕ στην πορεία
Η εμφάνιση του προέδρου της ΓΣΕΕ, Γιάννη Παναγόπουλου, στην πορεία των ελεύθερων επαγγελματιών κατά του ασφαλιστικού, εξαγρίωσε τους συγκεντρωμένους που άρχισαν να τον προπηλακίζουν, εκτοξεύοντας ύβρεις και... καφέδες εναντίον του.
Οι διαδηλωτές αποδοκίμασαν τον κ. Παναγόπουλο, χαρακτηρίζοντάς τον ανεπιθύμητο και αξιώνοντας την αποχώρησή του από τη συγκέντρωση.
Ένας από τους διαμαρτυρόμενους προσπάθησε να χτυπήσει με πλακάτ τον πρόεδρο της ΓΣΕΕ ενώ κάποιοι άλλοι εκτόξευσαν εναντίον του κέρματα και καφέ, με αποτέλεσμα οι άνδρες ασφαλείας του να τον φυγαδεύσουν.
Στην πορεία συμμετέχουν περίπου 10.000 άτομα ενώ κλειστοί παραμένουν όλοι οι δρόμοι από και προς την πλατεία Συντάγματος. Αναλυτικά οι δρόμοι που πρέπει να αποφεύγουν οι οδηγοί: Β.Γεωργίου, Όθωνος, Σταδίου, Πανεπιστημίου, Β.Αμαλίας, Β.Σοφίας και Συγγρού.
ΕΛΛΑΔΑ
Πότε κλείνουν τα σχολεία για το Πάσχα - Πότε επιστρέφουν στα θρανία οι μαθητές
02:00
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Απορροφά τις αυξήσεις στα «πράσινα» τιμολόγια τον Απρίλιο η ΔΕΗ - Χωρίς αλλαγές τα «μπλε»
01:00
ΧΡΗΜΑ
Τι αλλάζει με το νέο νόμο για τους πολίτες που δεν έχουν εισιτήριο στα ΜΜΜ - Τσουχτερά πρόστιμα
00:30
ΚΟΣΜΟΣ
Ιράν και ΗΠΑ... διαφωνούν για την εκεχειρία - Ο Τραμπ εστιάζει στο άνοιγμα του Ορμούζ με κάθε τρόπο
23:56
ΚΟΣΜΟΣ