Έργα ανάπλασης στην πλατεία των Εξαρχείων
Από νωρίς το πρωί συνεργεία του δήμου Αθηναίων βρίσκονται στα Εξάρχεια και κάνουν έργα ανάπλασης της πλατείας.
Θα μπει πράσινο και θα αντικατασταθούν οι κολώνες φωτισμού, ενώ – να υπενθυμίσουμε – πως πριν από μερικές μέρες και μετά από πρωτοβουλία του δήμου απομακρύνθηκε από την πλατεία Εξαρχείων το κοντέινερ που είχαν τοποθετήσει ομάδες αντιεξουσιαστών.
Τα συνεργεία του δήμου θα παραμείνουν για να εργαστούν στην πλατεία όσο διάστημα χρειαστεί.
Σκοπός είναι η πλατεία να παραδοθεί στους κατοίκους των Εξαρχείων και να μπορεί να χρησιμοποιηθεί όπως κάθε πλατεία στις γειτονιές της Αθήνας.
Την ίδια ώρα, θα συνεχιστούν οι επιχειρήσεις της Δίωξης Ναρκωτικών ώστε να πάψει να αποτελεί «λαϊκή» αγοροπωλησίας απαγορευμένων ουσιών.
ΕΛΛΑΔΑ
Οι έξι δεσμεύσεις της Ομοσπονδίας μπάσκετ στη σκιά του Basketgate
23:20
ΚΟΣΜΟΣ
Εκλογές στη Σερβία: Νικητής της αναμέτρησης η Φοιτητική Λίστα - Παραδέχθηκε την ήττα του ο Βούτσιτς
23:10
ΚΟΣΜΟΣ
Κακοκαιρία στη Βρετανία: Ένας νεκρός από πτώση δέντρου στη Σκωτία - Πλημμύρες και ματαιώσεις πτήσεων
22:59
ΚΟΣΜΟΣ
Προεκλογική πρεμιέρα για τη Λεπέν: «Δεν θα πεθάνουν οι νέοι σε πολέμους που δεν είναι οι δικοί μας»
22:49
ΣΠΟΡ