ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Καταγγελία για απόπειρα αρπαγής μαθητή έξω από το σχολείο του

Θεσσαλονίκη: Καταγγελία για απόπειρα αρπαγής μαθητή έξω από το σχολείο του
Φωτογραφία Αρχείου ΙΝΤΙΜΕ

Αναστάτωση επικράτησε την Τετάρτη στον δήμο Κορδελιού-Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη, μετά την πληροφορία για απόπειρα αρπαγής ανηλίκου έξω από το σχολείο του.

Το περιστατικό συνέβη έξω από το 6ο Διαπολιτισμικό Δημοτικό Σχολείο του Δήμου Κορδελιού και το επιβεβαίωσε με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ο διευθυντής του σχολείου.

Σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας του ανήλικου μαθητή, το παιδί έφτασε τρέχοντας στο σπίτι μετά το σχόλασμα. Όταν ρώτησε τον γιο της «γιατί είσαι έτσι;» της απάντησε πως «με πλησίασε ένας άνδρας, με παρακάλεσε να διαβάσω ένα όνομα στο θυροτηλέφωνο μίας πολυκατοικίας καθώς δε γνώριζε γράμματα».

Το παιδί, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, παρατήρησε ότι τον άνδρα τον ακολουθούσε ένα άσπρο βαν με έναν άλλο άνδρα μέσα. Έτσι φοβήθηκε και άρχισε να τρέχει.Η μητέρα ειδοποίησε τον διευθυντή του σχολείου, ο οποίος προειδοποίησε τους γονείς να προσέχουν.

Γονείς των μαθητών και κάτοικοι της περιοχής, αναφέρουν πως αυτό δεν συμβαίνει για πρώτη φορά. Το τελευταίο διάστημα ένα άσπρο βαν φέρεται να κυκλοφορεί στην περιοχή με δύο άνδρες που προσεγγίζουν νεαρά άτομα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι περιπολίες της αστυνομίας έξω από τα σχολεία της περιοχής έχουν ενταθεί και με μηχανές και με περιπολικά μετά από αυτή την καταγγελία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ