Τραγωδία Αίγιο: Με 102χλμ μπήκε στη στροφή ο οδηγός που σκότωσε γιαγιά και εγγονάκι
Η Τροχαία Πατρών έχει στα χέρια της το πόρισμα των δύο πραγματογνώμων για το τροχαίο δυστύχημα στο Αίγιο, όπου βρήκαν τραγικό τέλος η γιαγιά και το εγγονάκι της.
Στο πόρισμα των 100 σελίδων σημειώνεται πως ο οδηγός είχε αναπτύξει ταχύτητα από 80 έως και 130 χιλιόμετρα, ενώ στη στροφή όπου έλαβε χώρα η τραγωδία η ταχύτητα του οχήματος ήταν μεγαλύτερη από 102χλμ/ώρα, αναφέρουν πληροφορίες του Star.
Το αυτοκίνητο χτύπησε πρώτα το καρότσι με το μωρό, που εκτινάχθηκε σε απόσταση 5 μέτρων και χτύπησε το κεφάλι του σε κολώνα. Στη συνέχεια παρέσυρε τη γιαγιά, η οποία δε πρόλαβε να αντιδράσει και το αμάξι πέρασε από πάνω της.
Το πόρισμα αναμένεται να διαβιβαστεί στον εισαγγελέα του Ναυτοδικείου, ενώ ο οδηγός του οχήματος είναι αντιμέτωπος με ένα κακούργημα και τρία πλημμελήματα.
Να σημειωθεί πως η πραγματογνωμοσύνη έδειξε πως το αυτοκίνητο δεν είχε καμία μηχανική βλάβη.
SPONSORED
Νεκρός άνδρας που παρασύρθηκε από τρένο στη Θεσσαλονίκη
07:36
Τρισέ στο CNN Greece: Ακόμη και ευρωπαϊκές κυβερνήσεις πίεσαν για να βγει η Ελλάδα από το ευρώ
07:28
Ο Τραμπ παρέμεινε για το Σαββατοκύριακο στην Ουάσιγκτον - Σχέδια για νέους βομβαρδισμούς στο Ιράν
07:22
Πυροβολισμοί έξω από κατάστημα στο Μικρολίμανο – Ένας τραυματίας
07:13