Ιωάννινα: 25χρονος γλίστρησε σε γκρεμό κατά τη διάρκεια ορειβασίας
Ένας 25χρονος αστυνομικός γλίστρησε σε γκρεμό κατά τη διάρκεια ορειβασίας στα Ιωάννινα.
Ο νεαρός εντοπίστηκε το βράδυ της Παρασκευής στο βάθος μεγάλης χαράδρας από ελικόπτερο super puma της Πυροσβεστικής το οποίο πέταξε από την Αθήνα για να συνδράμει στις έρευνες.
Το σημείο είναι δύσβατο και οι άνδρες της ΕΜΑΚ θα εφοδιαστούν με ειδικό εξοπλισμό για να κατέβουν στην χαράδρα προκειμένου να απεγκλωβίσουν τον νεαρό αστυνομικό.
Μαζί με τους διασώστες στις έρευνες συμμετείχε και φίλος του επίσης αστυνομικός ο οποίος είναι σοκαρισμένος από την εξέλιξη που είχε η ορειβασία στην κορυφή Αστράκα.
Οι δύο φίλοι έφτασαν χθες, Πέμπτη στο καταφύγιο της Αστράκα και σήμερα το πρωί ξεκίνησαν για την κορυφή. Το μεσημέρι ο 25χρονος γλίστρησε στον γκρεμό και ο φίλος του ενημέρωσε την αστυνομία .
Πανελλήνιες 2026: Αναλυτικός οδηγός - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι μαθητές λίγο πριν τις εξετάσεις
07:53
ΗΠΑ: Φωτογραφία με τον δράστη ακινητοποιημένο από τις Αρχές - Ήταν οπλισμένος με κυνηγετικό όπλο και μαχαίρια - Ποιο το προφίλ του
07:41
Τροχαίο δυστύχημα στην Εύβοια: Δεν ανήκε στον 17χρονο η μηχανή που συγκρούστηκε με το ασθενοφόρο - Ο ανήλικος οδηγούσε χωρίς κράνος (vid)
07:37
40 χρόνια Τσερνόμπιλ: Οι «αριθμοί», το χρονολόγιο και οι πέντε μύθοι που «στοιχειώνουν» την αλήθεια
07:29