ΕΛΛΑΔΑ

Markopoulo Park: Επικράτηση των φαβορί και πολλοί νικητές σε Σκορ 4 και Σκορ 6

Markopoulo Park: Επικράτηση των φαβορί και πολλοί νικητές σε Σκορ 4 και Σκορ 6

Έξι εντυπωσιακές κούρσες απόλαυσαν όσοι επισκέφτηκαν το Markopoulo Park την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019. Τα φαβορί επικράτησαν στις περισσότερες ιπποδρομίες, μοιράζοντας κέρδη σε πολλούς νικητές. Βρέθηκαν περισσότεροι από 200 νικητές στο Σκορ 4 (σωστή πρόβλεψη του νικητή σε τέσσερις συνεχόμενες κούρσες) και πάνω από 20 στο Σκορ 6 (σωστή πρόβλεψη του νικητή σε έξι συνεχόμενες κούρσες).

Στη σπουδαιότερη ιπποδρομία της ημέρας, στην απαιτητική για την αντοχή των ίππων απόσταση των 2.400 μέτρων, επικράτησε ο πενταετής ίππος ΕΝΣΑΪΝ με αναβάτη τον Κώστα Μαστοράκη και προπονητή τον Χρήστο Σταύρου. Ο ΕΝΣΑΪΝ, ιδιοκτησίας Μάριου Κουτσομύτη- XΡΙΣΤΙΑΝΝΑΣ ΣΤΕΪΜΠΛΣ-GREEN STABLES, κατέκτησε το Κύπελλο Φιλίππου Ενώσεως και το έπαθλο των 16.000 ευρώ.

Δύο νίκες από ίππους που ανήκουν σε syndication

Στη χθεσινή ιπποδρομιακή συγκέντρωση είχε την τιμητική του ο θεσμός του syndication, καθώς δύο από τους ίππους που σημείωσαν νίκες ανήκουν στη νέα μορφή ιδιοκτησίας. Με το syndication, οι λάτρεις του σπορ μπορούν να έχουν μερίδιο ιδιοκτησίας σ’ ένα άλογο και να μοιράζονται το συνολικό κόστος. Μάλιστα, κάθε μέλος έχει δυνατότητα επιλογής του ποσοστού συμμετοχής του στο syndication.

Χθες, δύο παρέες ιδιοκτητών είχαν την χαρά να δουν τους ίππους τους να τερματίζουν πρώτοι στις κούρσες που συμμετείχαν. Η μία παρέα αποτελείται από νέους ιδιοκτήτες, οι οποίοι αποφάσισαν να μπουν στον ιπποδρομιακό χώρο μετά την επανέναρξη των ελληνικών ιπποδρομιών τον προηγούμενο Μάιο και αγόρασαν από τον ΟΠΑΠ το πρώτο τους άλογο.

Συναρπαστικό θέαμα με τα Dirt Games και διασκέδαση για τα παιδιά

Στο Markopoulo Park φιλοξενήθηκαν το Σαββατοκύριακο τα Dirt Games, ο αγώνας ταχύτητας Rallycross με τις χωμάτινες φόρμουλες. Το θέαμα ήταν συναρπαστικό και το απόλαυσε πολύς κόσμος.

Πολλές ήταν και οι οικογένειες που επισκέφτηκαν την Κυριακή τις σύγχρονες εγκαταστάσεις του ιπποδρόμου. Τα παιδιά πέρασαν ένα ευχάριστο απόγευμα με πολλές δραστηριότητες. Οι μικροί επισκέπτες διασκέδασαν με τα πόνυ και τα alpaca, ενώ στο Family Club έκαναν εντυπωσιακά face painting και έπαιξαν με το τεράστιο φουσκωτό κάστρο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ