ΕΛΛΑΔΑ

Λαμία: Απολογείται ο δικηγόρος που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση 11χρονης

Λαμία: Απολογείται ο δικηγόρος που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση 11χρονης
Φωτογραφία Αρχείου ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ/ΙΝΤΙΜΕ

Ενώπιον του ανακρίτριας Λαμίας και του εισαγγελέα θα παρουσιαστεί σήμερα, Τρίτη, ο 71χρονος δικηγόρος που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος της 11χρονης μαθήτριας από τη Φθιώτιδα.

Ο συνήγορος υπεράσπισης της οικογένειας του κοριτσιού, Γιώργος Δούμας, δηλώνει ότι έχει αδιάσειστα στοιχεία για την υπόθεση και αναμένει να ακούσει τους ισχυρισμούς του κατηγορουμένου.

Το ανήλικο κοριτσάκι είχε πέσει θύμα κακοποίησης από 71χρονο δικηγόρο, στο σπίτι του οποίου εργαζόταν ο πατέρας της, όταν ήταν μόλις οκτώ ετών.

Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες, ο κατηγορούμενος παρενοχλούσε και τη μητέρα του παιδιού.

Συγκεκριμένα, φέρεται να της έστελνε δεκάδες μηνύματα, στα οποία άλλοτε της έταζε δώρα και άλλοτε ζητούσε επίμονα να δει τόσο εκείνη, όσο και την κόρη της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, η γυναίκα όταν λάμβανε τα μηνύματα, δεν γνώριζε ότι το παιδί της είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης.

Ένα μήνυμα που είδε η μικρή ήταν η αιτία για να αποκαλύψει τον εφιάλτη που ζούσε.



Τα μηνύματα που έστελνε στη μητέρα

«Ένα ελάχιστο και για μένα. Μπορείς όταν βρεθούμε να φοράς εκείνο το υπέροχο κολάν;»

«Έχω θυμώσει που δεν ήρθατε. Σας έχω δώρα δύο χρυσαφικά. Θα σας τα φέρω την άλλη φορά αν μου πεις ότι δεν το έκανες επίτηδες».

«Εγώ τηρώ τον λόγο μου (όχι σαν μερικούς μερικούς). Το laptop της μικρής σε 4 δόσεις. Κάθε φορά που θα κάνουμε παρέα οικογενειακώς στην Κ…….α θα σου δίνω και μία δόση».

«Το κινητό μου δείχνει ότι λαμβάνεις τα μηνύματα. Γιατί δεν απαντάς;»

Ο δικηγόρος με τους γονείς της μικρής ήταν οικογενειακοί φίλοι περίπου 20 χρόνια. Όταν το παιδί μίλησε για τη φρίκη που έζησε, η μητέρα του το πήγε σε παιδοψυχολόγο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ