ΕΛΛΑΔΑ

Αγωνία για τον Πέτρο Τατσόπουλο

Αγωνία για τον Πέτρο Τατσόπουλο
ΙΝΤΙΜΕ / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ώρες αγωνίας για τον Πέτρο Τατσόπουλο, μετά το πεντάωρο χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη μετά τη διάγνωσή του με οξύ διαχωριστικό ανεύρυσμα της αορτής. 

Όπως αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου, ο κ. Τατσόπουλος «διαγνώστηκε οξύ διαχωριστικό ανεύρυσμα της αορτής».

Οι γιατροί περιμένουν να περάσει το πρώτο κρίσιμο 24ωρο, ώστε να είναι σε θέση να πουν περισσότερα για την κατάσταση της υγείας του.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο συγγραφέας και πρώην Βουλευτής, κ. Πέτρος Τατσόπουλος «αφίχθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στις 12.02 στο ΤΕΠ του Ιπποκρατείου Αθήνας με οξύ οπισθοστερνικό άλγος. Μεταφέρθηκε στο Αιμοδυναμικό Εργαστήριο της Α΄ Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής αμέσως, όπου διαγνώστηκε οξύ διαχωριστικό ανεύρυσμα της αορτής».

«Ο ασθενής διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στο χειρουργείο καρδιάς επειγόντως (ώρα 12.50), όπου διαπιστώθηκε Οξύς Διαχωρισμός Ανιούσης Αορτής συνοδευόμενος από οξύ επιπωματισμό. Εγένετο χειρουργική αποκατάσταση της νόσου, η επέμβαση που διήρκεσε 5 ώρες περίπου ολοκληρώθηκε επιτυχώς και ο ασθενής διακομίσθηκε σταθερός στην Μονάδα Καρδιοχειρουργικής Ανάνηψης στις 18.15».

Εσπευσμένα στο χειρουργείο ο Πέτρος Τατσόπουλος

Το χρονικό της περιπέτειας του Πέτρου Τατσόπουλου

Ο Πέτρος Τατσόπουλος ήταν καλεσμένος το πρωί της Τρίτης στον Alpha, όπου θα μιλούσε για το προσφυγικό.

Ξαφνικά, και ενώ η εκπομπή ήταν στον «αέρα», ο πρώην βουλευτής ένιωσε αδιαθεσία και ζήτησε να αποχωρήσει.

Ο παρουσιαστής έσπευσε να του προσφέρει λίγο νερό, διακόπτοντας την εκπομπή για διαφημίσεις.

Στο κανάλι σήμανε συναγερμός. Αμέσως κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε τον συγγραφέα και τον μετέφερε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ